Rúzsa Magdi mesekönyvet írt, amiből musical is készül

Az énekesnőnek egy mese segített túlélni a karanténidőszak bezártságát. Úgy érzi, a történetet az angyalok üzenték. Most musical készül belőle, csodás énekesek és színészek közreműködésével.

Forrás: MW2020. 10. 15. 10:36
null
Hosszú utat tett meg az énekesnő Fotó: Soós Lajos Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rúzsa Magdinak erre az évre is tele volt a naptára, egymást érték a fellépések, csalódott volt tehát a pandémia korlátozásai miatt. Mégsem arra fordította energiáit, hogy a sorssal csatázzon, elfogadta ezt a számára is nehéz helyzetet és kérte a jóistent, hogy így is segítsen megélni a kreativitását. A kényszerpihenő ennek köszönhetően lett inspiráló a számára. Szinte úgy érezte ihletet kapott és csak annyi a dolga, hogy lejegyezze a csodálatos mese sorait.

Rúzsa Magdi mesekönyvet írt, amiből musical is készül
Fotó: Soós Lajos / MTI

A Borsnak azt mesélte erről az időszakról, hogy egyszer a teraszon ülve jött az ötlet, hogy kezdjen el írni. Angyalkert lett a mesekönyv címe, azóta pedig 18 csodás dal is született belőle, mert a meséből musical készül és így egy zenés cd is jár majd mellé.

Az énekesnő Instasgram oldalának tanúsága szerint pedig lassan az összes szereplője is meglesz a produkciónak. A napokban Polyák Lilla, Bereczki Zoltán, Nagy Edmond és Ács Eszter is feltűnt Magdinál a stúdióban. A munkáról pedig csak repdesős lelkesedéssel ír bejegyzéseiben, szerinte minden dalban tündökölnek a kedvenc énekesei és színészei.

Stevie Wonder két új számmal kér szeretetet és összefogást

Két új számot adott ki kedden Stevie Wonder, amelyek szeretetre és összefogásra biztatnak a válságos időszakban, amikor a rendszerszintű rasszizmusból fakadó problémák mellett a járvánnyal is meg kell küzdeni.

A hetvenéves világsztár bejelentette, hogy a Where Is Our Love Song és Can’t Put It In the Hands of Fate című dalainak bevételét teljes egészében a közhasznú, Feeding America elnevezésű szervezet kapja.

A két számot évekkel ezelőtt kezdte írni, azokat egy romantikus kapcsolat inspirálta, de az elmúlt év eseményei után más értelmet nyertek – idézte fel Stevie Wonder az online sajtókonferenciáján.

Az énekes-dalszerző hozzátette: örömére szolgál, ha a dalok lehetővé teszik, hogy segíthessen a rászorulók élelmezésében, és megoszthassa szeretetét.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.