Sam Mendes új filmjének Olivia Colman lesz a főszereplője

Az Oscar-díjas rendező Empire of Light címmel készülő filmje 2022 őszén kerülhet a mozikba.

Forrás: MTI2021. 04. 08. 12:58
COLMAN, Olivia
Az Oscar-díjas Olivia Colman brit színésznővel forgatja új filmjét Sam Mendes Fotó: David Swanson Forrás: MTI/EPA/David Swanson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Oscar-díjas Olivia Colman brit színésznővel forgatja új filmjét Sam Mendes, az 1917 rendezője.

Az Oscar-díjas rendező Empire of Light címmel készülő filmje 2022 őszén kerülhet a mozikba – írta a Variety.com hollywoodi hírportál.

A szerelmi történet a nyolcvanas években játszódik Anglia déli partvidékén egy szép régi moziban és környékén. Mendes egyedül írja a forgatókönyvet és producerként is dolgozik a filmen Pippa Harrisszel együtt.

Operatőrnek az Oscar-díjas Roger Deakinst kérte fel, akivel az 1917 című első világháborús filmjén is együtt dolgozott, korábban pedig együtt csinálták a Skyfall című Bond-filmet és A szabadság útja című romantikus drámát is.

Az Oscar-díjas Olivia Colman brit színésznővel forgatja új filmjét Sam Mendes
Fotó: MTI/EPA/David Swanson

Mendes köszönetet mondott a Searchlight stúdiónak, amiért felkarolta a projektet, ami – mint hozzátette – nagyon közel áll a szívéhez, ezért is örül, hogy jó helyre került.

Olivia Colman A kedvenc című filmért kapott Oscar-díjat 2019-ben, idén pedig a The Father című filmért jelölték az amerikai filmakadémia díjára. A színésznő tavaly Golden Globe-díjat kapott A korona című brit sorozatban nyújtott alakításáért.

Borítókép: Olivia Colman angol színésznő érkezik a 92. Oscar-gálára a hollywoodi Dolby Színházban

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben

Sylvester Stallone nem játszik a Creed III. című filmben, amelynek jövő novemberre tűzték ki a premierjét – értesült a The Hollywood Reporter.

A rajongók sokáig reménykedtek benne, hogy a folytatásban is feltűnik majd a filmsztár, de végül egy Instagram-bejegyzésben elárulta egy követőjének, hogy nem szerepel a bokszolós drámában. Ennek nyomán Stallone ügynöke is megerősítette a The Hollywood Reporter kérdésére, hogy a színész nem bukkan fel az új Creedben.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.