Sandra Bullock és Ryan Reynolds újra együtt romantikázik

A két sztár legutoljára a 2009-es Nász-ajánlat című romantikus vígjátékban játszott együtt.

Forrás: hirado.hu2020. 10. 14. 15:41
BULLOCK, Sandra
Berlin, 2018. november 27. Sandra Bullock amerikai színésznõ a Madarak a dobozban (Bird Box) címû filmje bemutatóján Berlinben 2018. november 27-én. MTI/EPA/Hayoung Jeon Fotó: Hayoung Jeon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A People magazin információi szerint, a Beépített szépség sztárja már igent mondott az új filmre és elképzelhető, hogy Ryan alakíthatja majd partnerét – írja a hirado.hu.

A történetben az 56 éves Sandra, egy írónőt alakít majd, aki rájön, hogy az egyik romantikus regényében kitalált városka valójában létezik, így nyomban elindul felfedezni a települést, ahol számtalan kaland és izgalom vár rá egy jóképű férfi társaságában.

Sandra Bullock amerikai színésznő ezúttal egy írónőt alakít majd
MTI/EPA/Hayoung Jeon

Ha minden igaz, a titokzatos úriembert alakítaná Ryan Reynolds, bár hivatalosan erről még nem közöltek hírt, azonban a készítők őt szemelték ki a szerepre. A kérdés csak az, hogy a Deadpool színésze elfogadja-e az ajánlatot.

A készülő, The Lost City of D produkcióban Bullock nem csak színésznői, hanem produceri feladatokat is ellát majd. A rendezéséért egy testvérpár, Aaron és Adam Nee felel (Masters Of The Universe, Band of Robbers).

Stevie Wonder két új számmal kér szeretetet és összefogást

Két új számot adott ki kedden Stevie Wonder, amelyek szeretetre és összefogásra biztatnak a válságos időszakban, amikor a rendszerszintű rasszizmusból fakadó problémák mellett a járvánnyal is meg kell küzdeni.

A hetvenéves világsztár bejelentette, hogy a Where Is Our Love Song és Can’t Put It In the Hands of Fate című dalainak bevételét teljes egészében a közhasznú, Feeding America elnevezésű szervezet kapja.

A két számot évekkel ezelőtt kezdte írni, azokat egy romantikus kapcsolat inspirálta, de az elmúlt év eseményei után más értelmet nyertek – idézte fel Stevie Wonder az online sajtókonferenciáján.

Az énekes-dalszerző hozzátette: örömére szolgál, ha a dalok lehetővé teszik, hogy segíthessen a rászorulók élelmezésében, és megoszthassa szeretetét.

– Ezekben az időkben szívszorító ébresztő szól hozzánk, és arra figyelmezteti a nemzetet és a világot, hogy békére és egységre van szükségünk – fogalmazott.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.