Sylvester Stallone csatlakozik a DC-univerzumhoz

Egy igazi legendával bővül a The Suicide Squad második részének színészgárdája.

Forrás: hirado.hu2020. 11. 16. 16:32
STALLONE, Sylvester
Stallone a Marvel gyártotta A galaxis őrzői 2 után, most a DC-hez is beköszön Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Digitalspy értesülései szerint, Stallone a Marvel gyártotta A galaxis őrzői 2 után, most a DC-hez is beköszön és ezt ő maga osztotta meg a közösségi médián – írja a Híradó.hu.

Stallone a Marvel gyártotta A galaxis őrzői 2 után, most a DC-hez is beköszön
Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent

A színész elárulta, hogy éppen úton van James Gunn új filmjének forgatására. Noha a videót végül letörölte a profiljáról, a rendező megerősítette a hírt, miszerint a Rocky sztárja csatlakozik az Öngyilkos osztaghoz:

„Imádok együtt dolgozni a barátommal, Sylvester Stallone-val és ez alól a The Suicide Squad mai forgatása sem kivétel. Sly egy igazán ikonikus filmsztár, mégis sokan nem tudják róla, hogy milyen tehetséges színész”.

Azt sajnos még nem tudni, kinek a bőrébe fog bújni Stallone, de az már biztos, hogy többek között Margot Robbie, Joel Kinnaman, Idris Elba, Nathan Fillion és Pete Davidson mellett fog feltűnni 2021 nyarán a mozivásznon.

Kate Winslet megdöntötte Tom Cruise elképesztő rekordját

A rekordot korábban Cruise a Mission: Impossible – Titkos nemzet forgatásán állította be egy hat perces víz alatti felvétellel. Kate Winslet az Entertainment Tonight hasábjain mesélt a rekord megdöntéséről:

„Nem olvasok médiát, nincs Instagramom, megpróbálom mindezt kizárni az életemből. Így aztán nem értettem, honnan tud mindenki a hét perces víz alatti felvételről. Mindenki erről kérdezgetett. Nagyon büszke vagyok magamra, ezt még egyszer nem is tudnám megcsinálni. Négy hét nagyon intenzív edzés kellett hozzá egy merülőtartályban, de imádtam az egészet!”

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.