Szakácsnak tanul a híres magyar énekes

A legendás énekes családja immár másodszor tartott rendhagyó születésnapot a járványhelyzet miatt, de így is kihozták a legtöbbet az ünneplésből.

Forrás: ripost.hu2021. 04. 22. 12:49
null
A héten ünnepelte születésnapját a legendás énekes Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legendás énekes családja immár másodszor tartott rendhagyó születésnapot a járványhelyzet miatt, de így is kihozták a legtöbbet az ünneplésből – írja a Ripost.hu.

Soltész Rezső április 19-én, hétfőn lett 76 éves, és bár ez volt a második olyan születésnapja, amit bizonyos mértékig felülírt a járványhelyzet, a Szóljon hangosan az ének előadója így is kihozta a legtöbbet az ünneplésből.

A héten ünnepelte születésnapját a legendás énekes
Fotó: Facebook

Az énekes a Ripostnak elárulta, hogy a családja már szombaton felköszöntötte, és óriási öröm volt a számára, hogy minden szerette egybegyűlt.

Még a Luxemburgban élő unokám is haza tudott ugrani, hogy felköszöntsön. Csak jött és ment, de így is nagyon örültem neki. Nagyon kreatív ajándékkal leptek meg, egy tíz alkalmas főzőtanfolyamot kaptam, amit egy mesterszakács ismerősöm tart. Májusban indul majd a kurzus, bízom benne, hogy megtanulom a konyhaművészet csínját-bínját. Leginkább a mediterrán konyhát szeretem, a sok friss zöldséget, húst nem eszem túl gyakran – mondta el a Ripostnak Soltész Rezső, aki nagyon örült a kreatív és kissé váratlan meglepetésnek.

Az énekes azt is elárulta, hogy szerencsére már jó ideje túl van a második oltásán is, így tulajdonképpen védettnek számít a koronavírus ellen, ennek ellenére természetesen minden biztonsági óvintézkedést betart, továbbra is hordja a maszkot.

A Pfizerrel oltottak be, de a családban olyan is van, aki Modernát vagy épp AstraZenecát kapott. Én semmilyen utóhatást nem tapasztaltam, teljesen jól voltam utána – mondta derűsen a szülinapos énekes.

Az eredeti cikket IDE KATTINTVA olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.