Szakítása után újra boldog a fiatal magyar énekesnő

Nagy Bogi idillinek hitt kapcsolata tavaly tavasszal ért véget, vagyis lassan épp egy éve. Mostanra azonban újra rátalált a szerelem – írja online felületén a Ripost.

Forrás: ripost.hu - mediaworks2021. 01. 31. 17:26
null
Az énekesnő a jelek szerint újra szerelmes Forrás: facebook.com/bogcatubca
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egészen tavaly áprilisig úgy tűnt, hogy Nagy Bogi és Varga Szabolcs szerelme az égben köttetett. Akkor azonban porszem került a gépezetbe és a fiatalok szakítottak.

Az énekesnő korábban bevallotta, hogy nagyon nehezen élte meg az elválást, de mára már nyoma sincs a szomorúságának.

Bogi egy Instagram-poszttal jelentette be, hogy újra szerelmes...

Az énekesnő a jelek szerint újra szerelmes
Fotó: facebook.com/bogcatubca

A Ripost magazin sok boldogságot kíván az énekesnő új kapcsolatához!

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

A Dal 2021 színpadán: In Memoriam Bergendy

Páratlan módon emlékeznek meg a tavaly elhunyt Bergendy Istvánról A Dal 10. évadának első élő show-jában – írta közleményében az MTVA. A jubileumi műsor zsűritagjának és A Dal 2020 döntősének közös produkciójában ismerős örökzöldek csendülnek fel, ezzel visszaidézve az énekes emlékét, hiszen „A Dal nemcsak az újról szól, hanem azokról a nagy mesterekről és példaképekről is, akik valamennyi generáció számára óriási értéket jelentenek” – vélekedik Vincze Lilla. Az eMeRTon-díjas énekesnő elárulta, hogy a fellépést több okból is felemelőnek tartja: „Bergendy Istvánhoz személyes kötődésem van: 1986-ban az Interpop Fesztiválon ő volt az első, aki gratulált nekem. Emellett egy olyan tehetséggel énekelhetek, aki már bizonyított ezen a színpadon.”

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.