Szégyelli múltját, felhagyott a színészettel a volt gyereksztár

Felhagyott a színészettel, ma már szégyelli is korábbi munkáit az iCarly sztárja, Jennette McCurdy – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 03. 04. 11:21
Jennette McCurdy
Jennette McCurdy Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jennette McCurdy a podcastjában Anna Farisszal beszélgetett, neki erősítette meg, hogy lényegében már feladta színészi karrierjét, utoljára 2018-ban lehetett látni egy rövidfilmben.

McCurdy 2000 óta közel 70 filmben és sorozatban játszott, hatévesen viszont még az édesanyja nyomására ment el a válogatókra, és később is azért tartott ki, mert a családjának pénzre volt szüksége, az ő munkái pedig biztos jövedelemforrássá váltak időközben.

Jennette McCurdy
Fotó: Flickr

Legismertebb szerepét az iCarly-ban játszotta, majd több más, nickelodeonos produkcióban is megjelent, amit ma már kifejezetten kínosnak tart, sok tekintetben megbánta a karrierjét.

Miután az édesanyja meghalt, eldöntötte, hogy teljesen felhagy a színészettel, utolsó komolyabb sorozatszerepét a Between-ben játszotta 2015-2016-ban.

Az eredeti cikket ITT érheti el.

Ez a csinos színésznő veszi majd fel a harcot Marvel kapitánnyal

Brie Larson játékán sokan fanyalogtak Marvel kapitányként, de a film így is elég szépen termelt a pénztáraknál (1,1 milliárd dollár világszerte). A Marvel ki is akarja használni a lehetőséget, és bízva egy jövőbeni enyhébb járványhelyzetben, 2022 végére jelentkezne a folytatással.

A szereplőválogatás még folyik, de az egyik ellenfele már meg is van a csinos főhősnek. A 36 éves brit színésznő, Zawe Ashton nyerte el a szerepet, akit a 2019-es Jake Gyllenhaalos és René Russós Bársony körfűrész című thrillerből már ismerhet a közönség – írja a The Hollywood Reporter.

Zawe mellékszerepeket már kapott korábban, például a Gyllenhaallal sikerre vitt Éjszakai ragadozókban vagy éppen a Jason Statham-féle Blitzben. Ezeket leszámítva leginkább sorozatszínészként tengette életét.

Tovább

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.