Személyre szabott üzenet kérhető magyar hírességektől

Bárki kérhet ismert magyar emberektől személyre szabott üzenetet egy új magyar kezdeményezésnek köszönhetően. Az örökre szóló ajándék ráadásul egyes művészeknek segítséget is nyújthat a koronavírus-helyzetben. A Sztárüzenet oldalon már több mint félszáz híresség várja, hogy örömet okozhasson valakinek – derül ki a prgarden.hu közleményéből.

Forrás: prgarden.hu2021. 02. 22. 14:16
null
Forrás: prgarden.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bajba jutott művészeknek is segíthet ez az új magyar kezdeményezés, melynek köszönhetően bárki kérhet ismert magyar emberektől személyre szabott üzenetet.

A Sztárüzenethez hasonló kezdeményezés az Amerikai Egyesült Államokból indult.

Egy digitális ajándékozási forma, melynek lényege, hogy a rajongók az ismert emberektől személyre szóló videóüzenetet rendelhetnek szeretteiknek, okozva ezzel felejthetetlen pillanatokat bármilyen alkalomra.

Lehet az születésnapi köszöntés, esküvői gratuláció, vizsga előtti biztatás, egy nagy hír bejelentése vagy csak egy sima beugratás.

Szerednyey Béla. Fotó: prgarden.hu

A sztaruzenet.hu oldalon zenészek, színészek és további ismert emberek teljesítenek kívánságokat. Videóban üzen többek közt Pikali Gerda, Gazdag Tibor, Szerednyey Béla, Fenyvesi Zoli, Balázs Andi, Nagy Sándor, Várkonyi András, Heincz Gábor Biga, Dér Heni illetve Sipos Péter, és a lista napról napra bővül.

Az ötlet nemcsak amiatt fontos, mert örömet okoz másoknak, hanem esetenként a bajba jutott, a pandémia miatt bevétel nélkül maradt művésznek is segít – írják.

Többük – a nehéz helyzet ellenére – leendő bevételeinek egy részét felajánlotta a Ments Életet Közhasznú Alapítvány részére.

Ugyanakkor a sztárok közül sokan nem a támogatás miatt regisztráltak az oldalra. A célja mindenkinek az, hogy örök emléket nyújtson.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.