Színészek, akikre már nem is emlékszünk a Szomszédokból

Gregor Bernadett egy kocsmában ivott és pénzt adott egy bűnözőnek, Ullmann Mónika vadul csókolózott az erdészeti úton tilosban parkoló autóban, Gesztesi Károly gázolt, majd még neki állt feljebb, az ifjú Fenyő Iván pedig alkoholt követelt a presszóban, nem kapott, így azzal fenyegetőzött, hogy egy bandával visszatér.

Forrás: origo.hu2020. 10. 04. 13:20
Gesztesi Kroly
Budapest, 2016. március 9. Gesztesi Károly színész a megújult Vörösmarty mozi avatóján Budapesten 2016. március 9-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Színészek, akiket már elfelejtettünk, hogy szerepeltek az ikonikus sorozatban:

GESZTESI KÁROLY

„Mi a túrónak száguldozol ezen a keskeny utcán ezzel a rohadt biciklivel?„ – kérdi dühösen Gesztesi a gázolás után, és még neki áll feljebb, holott ő a hibás. Nem kapott túl rokonszenves karaktert.

GREGOR BERNADETT

Még nem volt országosan ismert, amikor feltűnt a teleregényben Gregor Bernadett. Nem egy nagy szerep, de aztán jött rengeteg színházi munka, egy Jászai Mari-díj, és a Tűzvonalban, a Jóban Rosszban, a Tibor vagyok, de hódítani akarok nézői is láthatták, többek közt.

ULLMANN MÓNIKA

Ullmann Mónika több kisebb szerepet is kapott, az alábbi videón például Schnell Ádám karakterének, Sanyinak a szeretője. Mint kiderül, épp heves csókolózás közben zavarják meg a párt, még jó, hogy nem öt perccel később érkeztek!

SZÉKHELYI JÓZSEF

Székhelyi József több epizódban is feltűnt, gátlástalan vállalkozót alakított Farkas Gábor néven.

FENYŐ IVÁN

Az akkor még ismeretlen Fenyő Iván és egy barátja egy epizódban Bloody Mary koktélt és sört kérnek a presszóban, de Alma ránézésre úgy dönt, hogy a nyikhajok még nincsenek 18 évesek, így nem akar nekik alkoholt hozni. „Na, ne szórakozzon velünk, széplány, minket a város összes csárdájában kiszolgálnak” – méltatlankodik Fenyő karaktere.

Liptai Claudia

Több Szomszédok-szereplő érezte azt, hogy a sorozat őrületes népszerűséget is hozott, de a dolognak negatív hozadéka is volt a színészek számára. Liptai Claudia valószínűleg élvezte a munkát, szerette a stábot, de sok évvel később, amikor egy tévéshow-ban megmutatták akkori arcát, így reagált:

És még sokan mások

Julcsi barátai között Elek Ferenc, Liptai Claudia, Németh Kristóf, Miller Zoltán színészek is feltűntek, a rendőr Kiss Viktort, Delfint pedig Pintér Tibor alakította 1997-1999 között.

A cikkben említett jeleneteket és kulisszatitkokat az alábbi linkre kattintva érheti el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.