Színésznők, akik szüleik nyomdokaiba lépve hódítanak

A sztárvilágban korábban olyan apa-fiú párosokkal találkozhattunk, mint például Kirk és Michael Douglas, Martin és Charlie Sheen vagy épp Donald és Kiefer Sutherland. Bemutatunk pár olyan tehetséget, aki még nincs 30 éves, és valamelyik szülőjét biztosan ismeri – írja az Origó.

Forrás: origo.hu2021. 05. 14. 11:30
null
Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A fiatal, feltörekvő színésznők között is akadnak olyanok, akik az apjuk vagy az anyjuk nyomdokaiba lépve hódítanák meg Hollywoodot.

Eve Hewson

Az idei év eddigi legcsavarosabb minisorozatát, a misztikus Behind Her Eyes-t (Ne higgy a szemének!) itt ajánlottuk, a történet mellett azonban azért is érdekes volt, mert az egyik főszerepet a U2 frontemberének, Bonónak a lánya alakította. A 29 éves Hewsont tavaly a The Luminaries-ben is főszerepben láthattuk Eva Green mellett, de már A sebész-ben is hosszabban játszott – miközben a 2018-as Robin Hood-ban Marianként tűnt fel.

Eve Hewson
Fotó: Flickr

Maya Hawke

Ethan Hawke és Uma Thurman lánya volt az egyik friss szereplő a Stranger Things harmadik évadjában, ami már a híres apuka szerint is elég ok volt arra, hogy a világ megismerje a lány nevét – még ha korábbi munkáiban, például a Kisasszonyok BBC-s adaptációjában nem is figyeltek fel rá a nézők. Maya azóta a Volt egyszer egy Hollywood-ban is kapott egy kisebb szerepet, de énekesnőnek sem utolsó: első nagylemeze, a Blush tavaly jelent meg.

Maya Hawke Fotó: Flickr

Billie Lourd

Debbie Reynolds lánya, Carrie Fisher szép karriert futott be – hisz ki ne ismerte volna Leia hercegnőként –, közben azonban már az ő lánya is szerepelt jó pár produkcióban, köztük három Star Wars-filmben. A 2015-ös Star Wars: Az ébredő Erő-től kezdve ő játssza a kedvelt történetben Connix hadnagyot, miközben olyan sorozatokban is hosszabban láthattuk már, mint a Scream Queens: Gyilkos történet vagy az Amerikai Horror Story.

Billie Lourd Fotó: Flickr

Margaret Qualley

Idén érkezik vele a Maid című minisorozat, de már A hátrahagyottak-ban és a Fosse/Verdon-ban is elég komoly szerepe volt – utóbbiért Emmy-díjra is jelölték a legjobb női mellékszereplők között. 2013 óta több mint húsz filmben és sorozatban játszott, például a Rendes fickók-ban vagy a Volt egyszer egy Hollywood-ban is megjelent, képzett táncos egyébként. Még annyit érdemes róla tudni, hogy az édesanyja nem más, mint Andie MacDowell.

Billie Lourd Fotó: Flickr

A teljes cikket ITT érheti el.

Kiemelt kép: Flickr

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.