Sztárok érkeznek otthonunkba az ünnepekre

Az ünnepekre debütál Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc raktárkoncertjének felvétele az interneten.

Forrás: MTI2020. 12. 18. 13:36
KOVÁCS Ákos
Ákos koncertje is látható lesz. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ünnepekre debütál Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc raktárkoncertjének felvétele az interneten. Szilveszterig több mint kétszáz felvétel kerül fel a nézhető listára.

A Raktárkoncert-sorozat felvételei szeptember 25. óta érhetőek el, és mostanra csaknem 160 ezer koncertmegtekintésnél járnak a mindigTV GO alkalmazásában és weboldalán. Jelenleg 167 koncert és 37 mulatós produkció közül lehet választani – közölték a szervezők.

Mint írják, a Top 10 koncertmegtekintés között szerepelnek legendák és a mai kor zenészei is. Nézettségi sorrendben a következőképpen alakul a lista: Ákos, AWS, Bagossy Brothers Company, Bikini, Rúzsa Magdi, Edda, Balázs Fecó, Ganxsta Zolee és a Kartel, Dinamit, valamint a Best of Geszti. A mulatós kategória legnézettebb előadásai között van Szega Zoli, Báder Tibcsy, Szigeti Fercsi, Csocsesz és Bódi Csabi.

Ákos koncertje is látható lesz.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az ünnepekre debütál online Presser Gábor, Fenyő Miklós és Demjén Ferenc koncertfelvétele, december 31-ig további felvételek kerülnek ki a már felvett, de még nem publikáltak közül, ezzel teljes lesz a lista például a fesztiválzenekarok és rocklegendák fellépéseiről.

A zenészek megsegítésére életre hívott Raktárkoncert kulisszatitkai és backstage videói továbbra is megtekinthetők a sorozat hivatalos Facebook oldalán és honlapján, a raktarkoncert.hu oldalon, ahol többek között bepillantást lehet nyerni egy-egy koncert dalaiba, a színpad mögötti pillanatokba.

Kislánya, a 13 éves Léna segíti át a gyászon Kóbor Jánost

Kóbor János, az Omega együttes frontembere több barátját is eltemette az elmúlt hetekben, de a gyász feldolgozásában sokat segít a családja, akik mindig mellette állnak.

Ha nem lett volna elég a koronavírus-járvány, a koncertek hiánya, az állandó feszültség, a betegségtől való félelem, Kóbor János ebben az évben több, vele egykorú barátját kényszerült örökre elengedni.

A történtek miatt a veszteségen túl, a mulandóság felismerésével is meg kellett küzdenie. Kóbor János azonban szerencsés helyzetben van, hiszen kislánya miatt mindig erősnek kell lennie.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.