Tanya Roberts nem halt meg, kórházban kezelik

Kórházban kezelik Tanya Roberts amerikai színésznőt, a Halálvágta című James Bond-film sztárját, korábban tévedésből jelentette be a színésznő halálát barátja és képviselője, Mike Pingel.

Forrás: MTI2021. 01. 05. 10:50
null
Kórházban kezelik Tanya Roberts amerikai színésznőt Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pingel hétfő reggel arról tájékoztatta az amerikai médiát, hogy Roberts karácsonykor lett rosszul kutyasétáltatás közben, és A Los Angeles-i Cedars-Sinai Kórházba szállították, ott hunyt el vasárnap.

Hétfő délután az AP amerikai hírügynökséggel közölte, hogy a 65 éves színésznő életben van, de nagyon rossz állapotban van kórházban, miután elesett otthonában.

Azzal magyarázta a félretájékoztatást, hogy Roberts férje, Lance O'Brien elmondta neki, kezében tartotta feleségét, és „úgy tűnt neki, hogy eltávozott”.

Kórházban kezelik Tanya Roberts amerikai színésznőt
Fotó: Flickr

O'Briennek, aki a koronavírus-járvány elleni korlátozások miatt nem látogathatta a kórházban feleségét, vasárnap engedélyezték, hogy elbúcsúzzon tőle – tette hozzá Pingel, aki közölte azt is, hogy Roberst nem fertőződött meg a koronavírussal.

A Victoria Leigh Blum néven született Roberts modellként kezdte pályafutását, és több off-Broadway előadásban is szerepelt. Filmes karrierje a The Last Victim című produkcióval indult 1976-ban. A későbbiekben olyan kultfilmekben tűnt fel, mint A vadak ura (1982), a Sheena, a dzsungel királynője (1984), a Telitalálat (1987) és az Éjszakai szemek (1990).

Az Azok a 70-es évek show-ban 1998 és 2004 között alakította Donna Pinciottit. Utolsó tévés szerepét a Barbershop című sorozatban játszotta 2005-ben.

Dwayne Johnson megajándékozta egy múltbéli jótevőjét + videó

Dwayne Johnson korai éveiről Young Rock címen készül sorozat, ennek kapcsán a Szikla egy Ford F-150-es autóval ajándékozta meg Bruno Lauert, aki annak idején befogadta és pankrátori ambícióit is inspirálta.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.