Tüneményes fotóval tudatták, hogy megszületett első gyermekük

Meghan Trainor és Daryl Sabara szülők lettek.

Forrás: hirado.hu2021. 02. 16. 10:20
null
Daryl Sabara és Meghan Trainor szülők lettek Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megszületett Meghan Trainor és Daryl Sabara kisfia! A 27 éves “All About That Bass” sláger előadója és 28 éves kedvese, akit a legtöbben a Kémkölykökből ismerhetnek, Valentin-napon jelentett be a gólyahírt.

Daryl Sabara és Meghan Trainor szülők lettek
Fotó: Flickr

– Ez az édes kisfiú épp Valentin-napra volt kiírva, végül február 8-án találkoztunk vele először. Nagyon szeretjük! Köszönöm Daryl a világ legszebb Valentin-napi ajándékát. Isten hozott Riley!

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Meghan Trainor (@meghan_trainor) által megosztott bejegyzés

A pár 2018 decemberében házasodott össze, és mindig is nagyon nyíltan beszéltek arról, mennyire szeretnének családot alapítani – írja cikkében a Just Jared.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ez a csinos színésznő veszi majd fel a harcot Marvel kapitánnyal

Brie Larson játékán sokan fanyalogtak Marvel kapitányként, de a film így is elég szépen termelt a pénztáraknál (1,1 milliárd dollár világszerte). A Marvel ki is akarja használni a lehetőséget, és bízva egy jövőbeni enyhébb járványhelyzetben, 2022 végére jelentkezne a folytatással.

A szereplőválogatás még folyik, de az egyik ellenfele már meg is van a csinos főhősnek. A 36 éves brit színésznő, Zawe Ashton nyerte el a szerepet, akit a 2019-es Jake Gyllenhaalos és René Russós Bársony körfűrész című thrillerből már ismerhet a közönség – írja a The Hollywood Reporter.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.