Újabb botrány Johnny Depp és Amber Heard között

Durva vádakkal illette Johnny Depp ügyvédje Amber Heardöt, a színész egy privát üzenetét hozta nyilvánosságra bizonyítékul.

Forrás: borsonline.hu2021. 03. 21. 11:14
DEPP, Johnny
Johnny Depp érkezik a monte-carlói klímavédelmi gálára 2020. szeptember 24-én Fotó: Eric Gaillard Forrás: MTI/EPA/Reuters/Eric Gaillard
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette Johnny Depp egykori kedvesét, Amber Heardöt. A színész annyira kiborult a volt feleségére, hogy egy pillanatig sem fogta vissza magát, pszichológusának küldött üzenetében adta ki dühét.

JOHNNY DEPP ÜGYVÉDJE ROBBANTOTTA KI AZ ÚJABB BOTRÁNYT

Mindezt Depp ügyvédje hozta nyilvánosságra, ami szerinte azt bizonyítja, hogy Amber valójában csak a színész pénzére hajtott, és csupán eljátszotta az áldozat szerepét.

„Egy pennyt sem fog fizetni senkinek! Védőfelszerelésben sem mennék a közelébe, rohadt k*rva, gyűlölöm őt!”

Johnny Depp érkezik a monte-carlói klímavédelmi gálára 2020. szeptember 24-én

A Karib tenger kalózai-filmek egykori sztárja azon borult ki, hogy Heard korábban azt hangoztatta a sajtóban, hogy a viharos válásából származó 7 millió dollárt teljes mértékben jótékony célokra fordítja majd, ám Depp szerint egykori neje egy centet nem hajlandó fizetni ezeknek a szervezeteknek.

TÍZ ÉVEN KERESZTÜL JÓTÉKONYKODNA

Heard ügyvédje szerint azonban ezekből a vádakból semmi sem igaz, ugyanis ügyfele folyamatosan támogatja az általa megjelölt alapítványokat. A 7 millió dollárt nem egyszerre, hanem tíz év alatt egységesen szeretné szétosztani, amiből már 1,8-at el is utalt.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Templom is van Johnny Depp francia birtokán

A színész A Karib-tenger kalózai filmek forgatása alatt vásárolta meg ezt a lenyűgöző, óriási 19. századi birtokot, ahová kényelmesen visszavonulhatott a nyilvánosság elől korábbi párjával, Vanessa Paradis-sel.

Saint-Tropeztől alig pár kilométerre található Johnny Depp francia falusi birtoka, ahol egy másik világba csöppenhetünk. A hely varázsa a színészt is rabul ejtette, aki dollármilliókat költött a falucskában lévő épületek felújítására Vanessa Paradis francia színésznővel, akivel 14 évig alkottak egy párt. Az ingatlant idilli lakóhellyé változtatta a házaspár, egészen válásukig imádták az általuk létrehozott meseországot.

A cikk ITT olvasható.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.