Újra dübörög a szerelemvonat! Bomba formában az énekes

Demjén Ferenc a jelek szerint teljesen felerősödött és fantasztikus energiákat képes ismét felszabadítani a közönségében. Áradoznak a rajongók...

Forrás: Ripost.hu2021. 07. 04. 20:34
DEMJN Ferenc
Budapest, 2020. augusztus 24. Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerzõ, elõadómûvész koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2020. augusztus 24-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már csak egy emlék Demjén Ferenc és persze a rajongói számára is az a nehéz időszak, amit a legendás zenész maga mögött hagyott. Több mint két év telt el azóta, hogy aggasztó hírek érkeztek a szerelemvonat megéneklőjéről. Az agyérgörcs és a hosszas kezelés, majd lábadozás után, most egymást érik a koncertjei – olvasható a Ripost.hu oldalán.

Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, előadómûvész. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Rózsi persze már egy ideje teljesen felépült, de a világjárvány az ő számításait is keresztülhúzta. Most azonban újra dübörög a szerelemvonat! A legenda több koncertet is adott mostanában és mindenhol a tőle megszokott minőségben adta elő dalait. A legnagyobb sikert természetesen a napokban tartott Margit-szigeti koncertjével aratta, ahol a közönség egy igazi házibulin érezhette magát.

„Fantasztikus művész és lenyűgöző zenészek. Csodás látvány. A nézőtér házibulivá alakult át, ahová megérkezett a szerelemvonat, amelyre sokan felszálltak. Szuper, táncoló, éneklő, tomboló közönség. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett abban a munkában, hogy ilyen csodálatos koncertet láthattunk”

- írta kommentben egy rajongó, akihez sokan csatlakoztak véleményükkel.

„Elindultunk új csodákat látni, és ez a csoda ezen az estén a koncerttel megvalósult! Kitűnő hangulat, nagyszerű előadás és egy mágikus érzés, a szeretet viszontlátásának érzése járta át a színpadot! Öröm volt jelen lenni ezen a koncerten, a 2021. év első koncertjén! Feledhetetlen percek részesei lehettünk, a végén érzékelhető örömmel, és tombolással a színpad előtt! Köszönjük, valóban egy csoda volt!”

- reagált egy másik Demjén-fan, aki ott lehetett a koncerten.

Korábbi cikkünkben arról írtunk, hogy az énekes számára sem volt könnyű az elmúlt év. Nemcsak a színpadról kellett lemondania, de több jó barátját is elveszítette a koronavírus miatt. Demjén Ferenc: Csendben, magamban gyászoltam.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.