Válik a sztárpár, a férj állítja, hogy a nő kifosztotta őt

Jaime King és a férje válópere nem alakul a legszebben, a férfi most azzal vádolja a feleségét, hogy lenullázta a közös bankszámlájukat.

Forrás: origo.hu2020. 09. 10. 18:20
null
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A legutóbb a Black Summer (Fekete nyár) című zombis sorozatban látott Jaime King távoltartási végzést is kért a férje, Kyle Newman ellen, amikor beadta a válópert, az ügyük azonban most még tovább bonyolódott.

Egy friss bírósági irat szerint Newman azt állítja, hogy a felesége gyakorlatilag kiürítette a közös bankszámlájukat, alig hagyott neki valamennyi pénzt – még arra is a családjától kellett kölcsönkérnie, hogy tovább fizethesse az ügyvédjét.

Jaime King Fotó: MTI/EPA

A People-nek másként nyilatkozott egy, a párt jól ismerő forrás, szerinte Newman csak több pénzt akar kicsikarni Kingtől, miután az előző ügyvédje kiszállt a perből – miközben a színésznő számára a gyerekei jóléte a legfontosabb.

A pár 2007-ben házasodott össze, egyébként a Fanboys – Rajongók háborúja forgatásán ismerkedtek össze, ahol Newman volt a rendező, King pedig az egyik szereplő. Két fiuk van, az első 2013-ban, a második 2015-ben született.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.