Várkonyi András is megkapta a védőoltást

„Megvolt az első szuri”, közölte a népszerű színész – olvashatjuk a Bors online felületén.

Forrás: borsonline.hu2021. 03. 13. 18:13
null
Várkonyi András Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Várkonyi András a Facebookon és az Instagramon egy videóüzenetben tudatta a követőivel a hírt, miszerint megkapta a koronavírus elleni oltást.

A színész ugyan a felvételen nem árulta el, hogy melyik típusút kapta meg, a posztból azonban kiderül, hogy a Pfizer vakcinájával oltották be a színészt.

Várkonyi András
Fotó: Facebook

– Na, megvolt az első szuri. Egy hónap múlva pedig jön a következő és aztán jön a szabadság – írta Instagram-bejegyzésében.

A teljes cikk, benne a Várkonyi András Instagram-posztjával ITT érhető el.

Oszter Sándor megkapta a kínai vakcinát és jól érzi magát

A Kossuth-díjas Oszter Sándor hétfőn kapta meg a koronavírus elleni védőoltást. A színészt a kínai vakcinával oltották be, és szerencsére semmilyen mellékhatást nem tapasztalt.

– A feleségem, Donatella pénteken kapta meg a kínai vakcinát, én pedig hétfőn. Semmiféle utóhatása nem volt, észre se vettem, hogy beadták. Hozzá kell tennem, hogy Kínában fedezték fel a puskaport, a tűzijátékot. Jelen pillanatban ott vannak a csúcson, ami a tudományt illeti. Úgyhogy szerintem az, aki kínaivakcina-ellenes, az egész egyszerűen téved – nyilatkozta a színész csütörtök reggel a TV 2 Mokka című műsorában.

Oszter Sándoron kívül egyébként többek között Zámbó Jimmy testvérei, Árpy és Marietta is a kínai vakcinát kapta meg. Árpy a ripost-nak utána arról számolt be, hogy ők sem éreztek semmilyen mellékhatást, és nagyon örülnek neki, hogy már be vannak oltva.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.