Victoria Beckhamet komoly diétára fogták

Victoria Beckham egyik szenvedélye, a halfogyasztás oda vezetett, hogy vére mára veszélyes mértékű higanyt tartalmaz. A higanymérgezés igen veszélyes az emberi szervezetre – írja a borsonline.hu.

Forrás: BORSONLINE.HU2020. 12. 20. 11:48
BECKHAM, Victoria; BECKHAM, David
Sevilla, 2019. június 15. David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó és felesége, Victoria Beckham angol divattervezõ érkezik Pilar Rubio és Sergio Ramos, a Real Madrid játékosának az esküvõjére a sevillai székesegyházba 2019. június 15-én. MTI/EPA-EFE/Julio Munoz Fotó: Julio Munoz
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A mindig irigylésre méltóan karcsú pop- és divatikon, Victoria Beckham épp annak köszönheti kirobbanó formáját, ami most az egészségét veszélyeztette: az, hogy leginkább halakon és zöldségeken él. Az énekesnőből lett divattervező azonban most kénytelen változtatni étkezési szokásain, ugyanis kiderült vérében határértéken felüli mérgező higany található – írta meg a Daily Mirror.

David Beckham visszavonult angol válogatott labdarúgó és felesége, Victoria Beckham angol divattervezõ
MTI/EPA-EFE/Julio Munoz

A 46 éves, ám még mindig bombaformában lévő Victoriát a tavalyi tesztek után arra figyelmeztették, hogy csökkentse halfogyasztását, ugyanis azok nagyban emelik a szervezetben a mérgező higany szintjét. A The Sunnak egy forrás arról számolt be, hogy az egykori Spice Girls-tagnak egy orvosi beavatkozáson is át kellett esnie, amivel a máját tisztították meg a veszélyes méreganyagtól.

Most ragyogóan érzi magát, karcsúbb és fittebb, mint valaha.

Még a mértéktelen halfogyasztás is veszélyes lehet

A halak, különösen a tonhal, a kardhal, a makréla és a marlin, valamint a kagylók tartalmaznak metilhiganyt, ami nagy mértékben veszélyes lehet az emberi szervezetre. A higanymérgezés hosszú távon izomgyengeséghez és betegséghez vezethet.

S hogy mit eszik még Victoria? Szerinte a hibátlan és ragyogó bőr titka a megfelelő zsírmennyiség. Épp ezért Victoria tavaly elárulta, minden nap három-négy avokádót eszik. Az avokádó tele van vitaminnal, ráadásul rostokban és telítetlen zsírsavakban is gazdag. Victoria nem először fedi fel szépségtitkait. Egyszer beismerte, hogy ébredés után szívesen kortyolgat almaecetet.

Legyen az első dolgotok reggel két evőkanál almaecet még üres gyomorra

– írta akkor, de saját szépségápolási terméke is van.

Az eredeti cikket ITT tekintheti meg.

A Beckham házaspár eltitkolta, hogy elkapták a koronavírust

A brit Sun napilap értesülései szerint Victoria és David Beckham egy Los Angeles-i partin koronavírussal fertőződött meg.

A lap úgy tudja, hogy néhány rokonuk, barátjuk és a házaspárt segítő személyzet több tagja is megbetegedett, de Beckhamék úgy döntöttek, titokban tartják a dolgot.

Állítólag még márciusban betegedtek meg, David Beckhamnek ekkor az Egyesült Államokban volt dolga az Inter Miami labdarúgóklubnál. Ezután pedig feleségével együtt több partin is részt vettek Los Angelesben, ahol a feltételezések szerint elkapták a koronavírust. Victoria ráadásul attól tartott, hogy esetleg szuperterjesztő vált belőlük, március 6-án ugyanis még az Egyesült Királyságban fiuk, Brooklyn 21. születésnapi buliján több híresség is részt vett.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.