Virtuális színházi előadás-sorozat indul rendkívüli színészekkel

Meryl Streep, Mary-Louise Parker és Keanu Reeves is szerepel azokban az új Broadway-darabokban, amelyeket idén tavasszal virtuálisan láthatnak a nézők.

Forrás: MTI2021. 03. 27. 18:47
null
Virtuális színházi előadás-sorozat indul Meryl Streeppel és Keanu Reeves-zel Forrás: Flickr
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A virtuális színházi előadás-sorozat csütörtökön kezdődik. A The Thanksgiving Play című darabot, amelyet Larissa FastHorse írt és Leigh Silverman rendezett, Keanu Reeves, Bobby Cannavale, Heidi Schreck és Alia Shawkat közreműködésével mutatják be.

A következő, április 8-i előadáson Pearl Cleage Angry, Raucous and Shamelessly Gorgeous című darabja látható Camille A. Brown rendezésében és Debbie Allen, valamint Phylicia Rashad főszereplésével.

Virtuális színházi előadás-sorozat indul Meryl Streeppel és Keanu Reeves-zel
Fotó: Flickr

Az előadás-sorozatban szerepel Lillian Hellman Watch on the Rhine című darabja Ellen Burstynnel, továbbá Adrienne Kennedy Ohio State Murders című színműve és Sarah Ruhl Dear Elizabeth című drámája Meryl Streep és Kevin Kline közreműködésével. Paula Vogel The Baltimore Waltz című darabja Mary-Louise Parker főszereplésével látható és Wendy Wasserstein The Sisters Rosensweig című színművét is műsorra tűzik. Az előadások dátumait később jelentik be.

Az egyes darabokra tíz dollárért (3000 forintért) lehet jegyet váltani, a teljes sorozatra pedig 49 dollárért (15 ezer forintért) árulják a jegyeket. Az előadások bevételéből a Színészek Alapítványát támogatják.

Borítókép: Meryl Streep amerikai színésznő

Újabb három Trónok harca előzménysorozat készül

Újabb három Trónok harca előzménysorozat készül az HBO csatornánál a George R. R. Martin által megteremtett fantáziavilágra épülve – számolt be a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A 9 Voyages munkacímen futó egyik projektet a Róma című népszerű sorozat készítője, Bruno Heller jegyzi. A történet középpontjában Lord Corlys Velaryon, más néven a Tengeri kígyó, a Velaryon-ház feje áll. A karakter megjelenik a már korábban bejelentett Trónok harca-spinoffban, a House of the Dragonben is, amelyben Steve Toussaint fogja alakítani.

A második projekt a 10 000 Ships munkacímet viseli, és Nymeriának, a harcos királynőnek, a Martell-ház ősének alakja köré épül. Az ő története nagyjából 1000 évvel korábban játszódik, mint az eredeti Trónok harca sorozat, ami azt jelenti, hogy minden folyamatban lévő előzménysorozatnál korábbra kalauzolja majd el a nézőket Westeros történetében.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.