Vissza a gyökerekhez: stand-upos jövőt tervezne Eddie Murphy

Egyelőre azonban a pandémia miatt úgy tűnik, tervei közel sem úgy alakulnak, ahogy szerette volna.

Forrás: borsonline.hu2021. 03. 08. 13:41
MURPHY, Eddie
Eddie Murphy amerikai színész a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségének (HFPA) évenkénti gálája, a Golden Globe-díjak 77. átadóünnepségén a kaliforniai Beverly Hillsben 2020. január 5-én. MTI/EPA/Nina Prommer Fotó: Nina Prommer Forrás: MTI/EPA/Nina Prommer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még csak pár napja mutatták be az Amerikába jöttem folytatását, ami a mozik helyett rögtön a legnagyobb streamingszolgáltatók egyikén landolt. A főszereplő Eddie Murphy már a további terveiről beszélt – írja online felületén a Bors.

Eddie Murphy a 70-es években stand-up komikusként kezdte karrierjét
Fotó: MTI/EPA/Nina Prommer

A koronavírus-járvány végével visszatérne gyökereihez, és újra stand-up komikusnak állna. Egyelőre azonban a pandémia miatt úgy tűnik, tervei közel sem úgy alakulnak, ahogy szerette volna.

– Az volt a tervem, hogy megcsinálom a Dolemite-ot, a Saturday Night Live-ot, majd az Amerikába jöttem folytatását, és csak ezután jöhet a stand-up. De a pandémia kiütéssel győzött, és az egész terv tönkrement – panaszkodott az 59 éves sztár.

Az eredeti cikk ITT érhető el.

Harminc év után folytatódik az Amerikába jöttem

Eddie Murphy és Arsenio Hall közreműködésével folytatódik az Amerikába jöttem című film több mint 30 évvel az eredeti produkció bemutatása után.

Az Amerikába jöttem 2. című folytatásban a Murphy által alakított Akeem visszatér Amerikába a képzeletbeli királyságából, Zamundából. Harminc éve azért érkezett New Yorkba, hogy feleséget találjon magának. A herceg immár három gyermekes apa, de országában csak fiúutód követhetné a trónon. Kiderül azonban, hogy New Yorkban van egy fia, s felkerekedik, hogy Queensben megtalálja. Murphy elmondta, hogy a folytatás is fekete színészgárdával készült, akárcsak az eredeti film.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.