Visszavonul a színészettől a Vissza a jövőbe sztárja

A filmsztár új memoárkötetében írt arról, hogy színészi pályafutása végére ért.

Forrás: MTI2020. 11. 16. 22:02
Fox, Michael J.; Lloyd, Christopher
New York, 2015. október 22. Michael J. Fox kanadai (b) és Christopher Lloyd amerikai színész érkezik a Vissza a jövõbe címû filmtrilógia bemutatójának 30. évfordulója alkalmából rendezett jubileumi vetítésre New Yorkban 2015. október 21-én. (MTI/EPA/Jason Szenes) Fotó: Jason Szenes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egészségi állapota hanyatlása miatt visszavonul Michael J. Fox. A filmsztár új memoárkötetében írt arról, hogy színészi pályafutása végére ért – adta hírül hétfőn a Los Angeles Times.

Az 59 éves színész No Time Like the Future: An Optimist Considers Mortality című könyve kedden jelenik meg. Mint a lap felidézte, a Vissza a jövőbe filmsztárja 29 éves korában tudta meg, hogy Parkinson-kórban szenved. Akkor egy orvos azt jósolta neki, hogy szerencsés esetben még tíz évig dolgozhat. Azóta harminc év telt el, és televíziós alakításaiért nyolc Emmy-jelölést és egy Emmy-díjat kapott.

Michael J. Fox kanadai (b) és Christopher Lloyd amerikai színész érkezik a Vissza a jövõbe címû filmtrilógia bemutatójának 30. évfordulója alkalmából rendezett jubileumi vetítésre New Yorkban 2015. október 21-én. (MTI/EPA/Jason Szenes)

A színész első önéletrajzi könyve 2002-ben jelent meg Lucky Man címmel. Az új kötetében megszokott optimizmusához képest józanabb hangot üt meg, és színészi karrierje végéről beszél.

„Mindennek megvan a maga ideje, és az én 12 órás munkanapjaim és hétoldalnyi szövegtanulásom java már mögöttem van”- írta. „Legalábbis egyelőre, másodszor is visszavonulok. Ez változhat, mert minden változik. De ha ez a színészi pályám vége, akkor legyen” – fűzte hozzá.

Sylvester Stallone csatlakozik a DC-univerzumhoz

A Digitalspy értesülései szerint, Stallone a Marvel gyártotta A galaxis őrzői 2 után, most a DC-hez is beköszön és ezt ő maga osztotta meg a közösségi médián – írja a Híradó.hu.

A színész elárulta, hogy éppen úton van James Gunn új filmjének forgatására. Noha a videót végül letörölte a profiljáról, a rendező megerősítette a hírt, miszerint a Rocky sztárja csatlakozik az Öngyilkos osztaghoz:

„Imádok együtt dolgozni a barátommal, Sylvester Stallone-val és ez alól a The Suicide Squad mai forgatása sem kivétel. Sly egy igazán ikonikus filmsztár, mégis sokan nem tudják róla, hogy milyen tehetséges színész”.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.