Weisz Fanni beszélni tanul a szerelme kedvéért

A siket szépségkirálynő, Weisz Fanni valósággal újjászületett Gergő mellett, ráadásul kapcsolatukra Fanni édesanyja is áldását adta.

Forrás: MW2020. 10. 21. 15:02
Weisz Fanni; Szabó Attila Pekka
Budapest, 2014. április 25. Weisz Fanni siket modell, a Vodafone „főállású angyala” és Szabó Attila Pekka ügyfélszolgálati munkatárs bemutatja a videós jelnyelvi tolmácsszolgáltatást az akadálymentes közigazgatásról tartott sajtótájékoztatón Budapesten, a Vodafone Deák Ferenc utcai kirendeltségében 2014. április 25-én. MTI Fotó: Marjai János Fotó: Marjai János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány hónapja, amikor kiderült, hogy zátonyra futott Weisz Fanni házassága még minden borúsnak tűnt a modell életében. Hét együtt töltött év után, nem sokkal a második házassági évfordulójuk előtt ugyanis összepakolt, és elköltözött újpesti otthonukból. Először édesanyjához ment, majd beköltözött egy belvárosi lakóparkba, ahol most is él, de nem sok ideje maradt az egyedüllétre, a szerelem ugyanis villámgyorsan kopogtatott az ajtaján – írja a Bors.

Gergő sokak számára nem ismeretlen, korábban ugyanis Nádai Anikó partnereként hallhattunk róla, az élet azonban úgy hozta, hogy a sármos férfi ma már a siket szépségkirálynőt teszi boldoggá.

Weisz Fanni siket modell, a Vodafone „főállású angyala” és Szabó Attila Pekka ügyfélszolgálati munkatárs bemutatja a videós jelnyelvi tolmácsszolgáltatást
MTI Fotó: Marjai János

– mesélte kicsattanó jókedvvel Fanni, akinek szavait édesanyja tolmácsolta. – Gergő igazi férfi, akire fel tudok nézni, akivel mindenről el tudok beszélgetni. Aki figyel rám, aki óv, és aki sokkal többet ad, mint amit az eddigi életem során tapasztaltam – számol be róla a beol.hu.

Nagyon boldog vagyok Gergő mellett és csak előre nézek, a múlttal egyáltalán nem akarok foglalkozni – mondta a modell.

A válás

Korábban beszámoltunk a szomorú hírről, miszerint Weisz Fanni bejelentette, hogy véget ér a házassága férjével. A siket modell és Hajmásy Péter közel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg, azóta alkottak egy párt. És bár egy évvel korábban még boldogan jelentette be a siket modell, hogy készen állnak férjével a baba érkezésére, a nyár közepén mégis ezt a szomorú hírt osztotta meg a közösségi oldalán.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.