Wolf Kati egy régi titokról rántotta le a leplet

Az énekesnő elárulta, mire költötte a Vuk-dalért kapott első fizetését.

Forrás: hirado.hu2021. 02. 17. 10:40
Wolf Katalin; Wolf Kati
Wolf Kati nagyon élvezte a korai hírnevet Fotó: Zih Zsolt Forrás: Zih Zsolt/MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Háromezer euró (több mint egymillió forint) pénzbírságra ítélték Németországban Angelo Kelly folkénekest, a The Kelly Family folkdinasztia tagját, mert egy 2019-es bajorországi koncertjükön fellépett legfiatalabb gyermeke, az akkor négyéves William, és ezzel megsértették a gyermekmunkára vonatkozó szigorú német törvényeket.

Ennek kapcsán beszélgetett Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás a keddi Talpra magyarban, hogy vajon mi számít gyerekmunkának. A beszélgetés során felmerült a gyereksztárok helyzete is, ezért felhívták Wolf Katit, hogy ő hogyan élte meg a korai hírnevet.

Elmesélte, hogy nagyon élvezte ezt a szerepkört, sőt folytatta volna, ha a szülei engedik, de ők az iskolapadot szánták neki a reflektorfény helyett.

Wolf Kati nagyon élvezte a korai hírnevet
Fotó: Zih Zsolt/MTVA

A Vuk dala eléneklése után pedig fizetést is kapott, amit fiatal kora ellenére megtarthatott. Élete első gázsiját pedig nem másra, mint a Vuk dala klipben látható ruhára költötte.nKati nagyon hálás a szüleinek, hogy nem hagyták, hogy elvigye őt a hírnév gyerekként, így normális gyermekkora lehetett.

Az eredeti cikk és a beszélgetés IDE kattintva található!

A Pogány Madonna átka kísérte Bujtor Istvánékat

Talán nincs olyan magyar tévéző, aki ne látta volna a Pogány Madonnát. A filmet egy olasz filmfesztiválra is meghívták, csak épp az út volt gyötrelmes, keserves, amolyan tragikomikus road-movie.

1981. július 27-én indult a két főszereplő Olaszországba. (A Magyar Ifjúság a korabeli kommunista propagandának megfelelően úgy tett, mintha olyan egyszerű lett volna Olaszországba – jogi értelemben – eljutnia a magyar embereknek. Engedélyek, vízum stb. A vidám beszámoló erre nem tért ki, de folytassuk az 1981-es történetet.) „A cattolicai fesztiváligazgatóság a Pogány Madonnát hívta meg, mi meg elkísérjük. Kern javasolja, hogy az ő kocsijával menjünk, remek állapotban van, meg se kottyanhat neki az ezerkétszáz-egynéhány kilométeres út” – emlékezett akkor Bujtor István a Magyar Ifjúság nevű újságnak.

Tovább...

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.