Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 29., vasárnap, Auguszta napja
HÍR TV - Troll:Hangulatkeltés a kormány ellen

Tollhegyen

Más Mérce
Emlékszem, amikor a hazai sajtó elsöprő többsége a baloldal kezében volt. Akkortájt az Új Magyarországnál dolgoztam. Pontosabban addig, míg ki nem csinálta az újságot az akkori Horn-kormány.
Csak a szokásos
Orbán Viktor azt javasolta a magyar demokráciáért aggódó főtitkárnak: tanulmányozza a magyar törvényjavaslat pontos szövegét, s ha ezzel megvan, vizsgálja meg más államok hasonló jogi gyakorlatát is.
Lepipálták Sorost
Az uborkagörbület-előírásnál megrekedt Brüsszelnek egyetlen épkézláb szava sincs a világjárványra, a magyar ellenzék pedig kendőzetlenül mutatja förtelmes arcát a parlamentben.
Egyszerűbbnek látszott
Négy évtizednyi kommunista ámokfutás után, 1990. március 25-én ezen a napon tartották Magyarországon az első szabad országgyűlési választások első fordulóját.
Helyszíni jelentés
Nos, ezért kell a hírlapírónak utánajárnia a félinformációknak. Nem pedig összehordani hetet-havat, hogy aztán jogosnak tűnjön az olvasócsalogató cím: „Pánik”.
Partizánok
Niedermüller Péter kapta idén a Radnóti Miklós Antirasszista Díjat. Elsőre azt hittem, hogy az egész csak a Hírcsárda álhírportál vicces kacsája, de nem.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!