Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Tollhegyen

Tesz a TASZ-ra
Már a kormánypártisággal nem vádolható Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is úgy látja, merő ökörséget csinál Karácsony Gergely és Pikó András, amikor nem hajlandó nyilatkozni a Hír TV-nek.
Árulók nosztalgiája
„Megcsináltuk!”, lelkendezik Facebook-oldalán a brüsszelita képviselő; mintha ma történt volna, sikerült Emmanuel Macron kezére játszani a nyári játékok rendezési jogát, hurrá!
Most számlaszámot mutogat
A volt LMP-s honatya munkásságában sok a karizmatikus elem. (A karizmatikusság nem föltétlenül azonos a nemes jellemmel – a csökönyös ökör is karizmatikus.)
Nagy-Magyarország kicsiben
A Velencei-tó melletti, Nagy-Magyarországra formázott hatalmas várparkbejáratnál a kerecsensólyom ölelte Emese szobra áll. A határvonalat szegélyező sétautat kilencven kopjafa övezi.
Nem füttyögtek, el se mentek
Mindösszesen szegény Schmuck Erzsike vette a fáradtságot, hogy néhány infantilis LMP-molinót mutogató, bezöldült, borzas emberrel a háttérben a Várbazár elé menjen bazári majomnak.
„Utolsó jussomat, a Szót”
Gróf Wass Albert a szó valamennyi értelmében nemes ember volt. Ma huszonkét esztendeje, kilencvenévesen önkezével vetett véget életének idegen földön.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!