idezojelek

Reaktiválta magát

Az ember azt hinné, hogy a méretes előválasztási pofon nyomán bujdosónak állt, netán a Dunának ment Jakab Péter ex-miniszterelnökjelölt-jelölt. De nem!

Pilhál György avatarja
Pilhál György
Cikk kép: undefined

Az ember azt hinné, hogy a méretes előválasztási pofon nyomán bujdosónak állt, netán a Dunának ment, kardjába dőlt Jakab Péter ex-miniszterelnökjelölt-jelölt, a Jobbik elnöke. De nem! Sőt ápolóit kijátszva minap ismét klaviatúrához ült az idült parizerfogyasztó. Mi több, máris hozta kedvelt figuráját, a munkásszülők parasztgyerekét – ezúttal is hibátlanul. Megjegyzem, maga elnök úr meg van győződve arról (amúgy helyesen), hogy személyében nagyszerűen ölt testet a XXI. század proli emberideálja, a bunkó. Legújabb beírásaiban régi szokása szerint Orbán Viktor miniszterelnökön keresett fogást. Idézni nem fogok a friss Facebook-mószerolásokból, legyen elég annyi, a sorokból kitetszik: a szerző állapotában nem történt javulás. Ellenkezőleg.

Csak a rend kedvéért. Visszatérő dilemma a kormánypárti médiumok háza táján: helyesen tesszük-e, hogy gyakorló elmebetegek akciói­ról tudósítunk. Sokan azt javasolják, ne foglalkozzunk e kétségbeejtő figurákkal, míg mások határozottan kérik, minden áldott nap velük kezdjük a híradást. Magam kifejezetten jónak tartom azt a preventív szerkesztői megközelítést, miszerint a Jakab-féle túlmozgásos aktivisták (Tordai Bence, Hadházy Ákos, Szabó Tímea, patkányos Bangóné és elvtársaik) rendszeres szerepeltetése a maga elrettentő hatásával épp a közjót szolgálja. Jó példa erre Láriferi rendszeres mutogatása, aki már eddig három kétharmadot hozott a nemzeti oldalnak. Ebből kiindulva pedig egyetérthetünk abban, hogy Jakab kisnyilas előembergesztusai, csörgősipkás fellépései voltaképpen a kormányoldalt erősítik. Hurrá!

Borítókép: Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője felszólal az Országgyűlés őszi időszakának nyitóülésén. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Fogadj be, Európa? Köszi, mégse!

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Csanytelek az egész ország

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Nevelőedző

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Nem állunk meg Schwechatnál

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.