Beszóltak Lajosnak

Németh Athina: Korózs Lajos egy böszme hazudozó. Tapló. Szánalmas, hogy velem akarja elvitetni a balhét.

2020. 12. 03. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Minap, fél évre rá, hogy a szociálisan érzékeny Korózs Lajos előállt vihart kavaró videódrámájával, a Ripost.hu interjút készített az alkotásban nyilatkozó Németh Athina „mentőtiszttel”, aki úgy döntött, elég volt, nem hallgat tovább. A „nagyszerű asszony” nem kevesebbet állít, mint hogy Korózs rendező egész egyszerűen átejtette őt, hazug módon megváltoztatta a vele készült beszélgetést. (Aki látta a szocialista alkotó Ember volt című kisfilmjét, jó darabig csak remegett. Elsőre a felháborodástól, aztán a röhögéstől.)

Eddig annyit tudtunk, hogy kiderült, Athina asszony soha nem volt mentőtiszt. (Ha járt is kórházban, legfeljebb páciensként, a vakbelét kivetetni.) Most megtudhattuk, nemcsak bennünket, magát Athina asszonyt is átverte a zsivány Lajos, ugyanis meghamisította a szavait – hősnőnk szerint ő sosem állította, hogy mentőtiszt lett volna. Csak a felvétel megjelenése után vette észre, mekkorát lódított a mentőszolgálat épülete előtt szavaló Korózs. Amikor megnézte a videót, persze nyomban felháborodott, hogy ez így hazugság, ám azt a választ kapta, nem érdekes, már fent van az interneten. „Amikor tiltakoztam – meséli Athina asszony –, Korózs bunkó módon elhajtott. Egy böszme hazudozó. Mondjam magyarul? Tapló. Szánalmas, hogy velem akarja elvitetni a balhét.”

Sokkal okosabbak persze nem lettünk Athina asszony panaszáradata olvastán, hiszen csak a máskor is emlegetett Korózs-tulajdonságokkal (bunkó, böszme hazudozó, tapló stb.) találkoztunk – ugyanakkor Németh Athina lánya a Hír TV-nek meg arról nyilatkozott, ne higgyünk édesanyjának, mert megrögzött hazudozó… Gondolom, így jöttek össze Lajossal.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.