Jó a műsor

Megy ám az ellenzéki választók hülyítése…

2021. 02. 09. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokkal azután, hogy Fekete-Győr András az Azonnali.hu-nak kijelentette, öt ellenzéki párt (élén a Momentum) nyomására a Demokratikus Koalíció belement, hogy a kormányváltás után nem nyúlnak majd hozzá a határon túli magyarok szavazati jogához, kipirult ábrázattal klaviatúrához ült Arató Gergely. A Gyurcsány-párt frakcióvezető-helyettese indulatait legyűrve közölte, mivel ő vezeti a közös programot előkészítő hatpárti bizottság munkáját, határozottan állítja, nem született ilyen döntés. Sőt erősen csodálkozik, honnan vette ezt az épületes marhaságot Fegyőr pártvezér. (S ha már benne volt az írásban, a fantáziáját is szabadjára engedte… „Továbbra is azt valljuk, hogy segíteni kell a határon túli magyarokat abban, hogy a szülőföldjükön boldoguljanak.”)

Megy ám az ellenzéki választók hülyítése…

Hogy a tájékozatlanabbak is értsék, megpróbálom összefoglalni. A Momentum, amely az LMP-t és a Jobbikot is megelőzve kéredzkedett fel a Gyurcsány-párt által összetrombitált ellenzéki listára, időről időre szükségét érzi, hogy erősnek mutatkozzon a nagyközönség előtt. Különösen a kolhozvezető Láriferivel szemben. Ez alighanem arra vezethető vissza, hogy a Momentumban még mindig akadnak, akik nem boldogok, hogy az ígérgetések ellenére a párt mégiscsak összebútorozott a korábban harsányan ótvarolt Gyurcsány-felekezettel. Mi mást is tehetne hát a tápos elnök, mint hogy azzal szédíti híveit: nem az őszödi ember áll a keverőpultnál, hanem ő, Fegyőr.

Bonyolítja a helyzetet, hogy a nagy visszatérésre spekuláló Gyurcsány érti ugyan a tréfát, csak nem szereti. Jó a műsor.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.