Stummer mellénye

Az ember szinte megsajnálta a hebegő, nyüszítő megélhetési kisnyilas Stummert, amint leizzadva kapkodta a levegőt.

2020. 06. 18. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindjárt azután, hogy az Országgyűlés megszavazta a veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvényt, a Fidelitas közleményben hívta fel az ellenzék figyelmét: itt a nagyszerű lehetőség bocsánatot kérni a kormánytól, hajrá! Több se kellett a Jobbik haragos természetű politikusának, Stummer Jánosnak, közösségi oldalán beszólt a fiataloknak. Nem részletezem a cifra üzenetet, lényege: inkább a Fidelitasnak kellene bocsánatot kérnie mindazoktól, „akik nem a Párt emlőjén lógva, hanem tisztes munkával viszik a hátukon ezt az országot és becsülettel élik az életüket. Szóval kedves Fidelitas, nix ugribugri. És több szerénységet, ha kérhetjük.”

Nix ugribugri! – írja a szélsőjobbról szélsőbalra szökkenő szlalomfelekezet országgyűlési képviselője. (Nixugribugriék a 2006-os tévéostromnál még annak a Gyurcsánynak a rendőrautóit gyújtogatták a Szabadság téren, akivel most buja szerelemre lobbantak…) Annak a megcsappant partizánbrigádnak az embere beszél tisztes munkáról és becsületről, amely nemes egyszerűséggel eltapsolt egy százmilliós adományt; azt a pénzt, amelyet híveitől kalapozott össze, hogy kifizethesse az Állami Számvevőszék rájuk szabott büntetését. Az a habzó szájú Stummer kér több szerénységet, aki egyik kampánybeszédében kijelentette: választási győzelmük után azonnal bebörtönzik a most kormányon lévő politikusokat.

Orvos látott, Jani?

Hősünket múltkoriban pártjának ideológiai cikcakkjairól kérdezték a köztévében. Az ember szinte megsajnálta a hebegő, nyüszítő megélhetési kisnyilast, amint leizzadva kapkodta a levegőt. – Sokat változott a helyzet – nyöszörögte végül. Csak a szűk műsoridő mentette meg Nixugribugrit.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.