Szabadságsikoly

Azzal állt elő Dobrev Klára, hogy a magyar közalkalmazottak azért nem vesznek részt az ellenzék találkozóin, mert a piszok kormányzat listázza az ott jelenlévőket.

2019. 08. 28. 5:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azzal állt elő Dobrev Klára az ATV tegnapi Egyenes beszéd című műsorában, hogy a magyar közalkalmazottak azért nem vesznek részt az ellenzék találkozóin, mert a piszok kormányzat listázza az ott jelenlévőket, ők pedig félnek, hogy ebből később még bajuk származhat. Szörnyű ez az orbáni diktatúra! Mi jöhet még ezek után… Klára asszonynak szilárd meggyőződése, hogy a hatalom figyelteti az ellenzék szimpatizánsait, talán fotókat is készít róluk, titkosrendőröket állít rájuk. Nincs messze az idő, hogy éjszaka a nagy fekete autó is megáll majd a házuk előtt. Ezektől minden kitelik.

Nagy szerencse, sugallja a demokrácia lánglelkű európai bajnokasszonya, hogy ő most még világgá tudja kürtölni mindezt a sajtószabadság egyik utolsó bástyájáról. De ha ez is elesik (meg a többi – RTL Klub, Klubrádió, Népszava, HVG, 168 Óra, Magyar Narancs, Élet és Irodalom, Index.hu, 444.hu, 24.hu, Mérce.hu, Magyar Hang, Nyugati Fény, Átlátszó.hu, Hócipő stb.), Klára asszony akkor sem fogja feladni. De nem ám! Ha kell, a lenyúlt Apró-villa oromzatára fölállva is világgá kiáltja majd: Orbán Viktor kormánya listázza az ellenzék szimpatizánsait! (Reggel, éjjel meg este.) Mert mindenre képes ám ez a rendőrállam, már a gumibotot hajlíthatják… (Nem kizárt, hogy a hatalom azokat is lajstromba vette, akik annak idején nem mentek el a Békemenetek valamelyikére.)

Az meg sem fordult Klára asszony fejében (a műsorvezető meg „elfelejtett” rákérdezni), talán azért nem jár a magyar közalkalmazott ellenzéki hőbörgésekre, mert a rekeszizma rendre begörcsöl a sok röhögéstől.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.