Zászlólózung

Csupán tenyérbe mászó anarchista ügyeskedők próbálják provokálni a többséget.

2020. 08. 17. 5:59
null
Pilhál György Fotó: Katona_Vanda Forrás: Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sej, a mi lobogónk! Kitűzte a Városháza homlokzatára az LMBTQ szivárványszínű zászlaját Karácsony Gergely, a pótcselekvéseibe belegabalyodott főpolgármester. (Példáját több ellenzéki kerületvezető követte, sőt, Soproni Tamás, Terézváros momentumos vezére a minap bejelentette: náluk szeptembertől az azonos nemű pároknak is jár jegyescsomag.)

„Budapest városa büszke minden olyan polgárára, aki él a szabadságával és kiáll saját közösségéért” – írta Karácsony közösségi oldalán. Szegény. Megy a hülyítés. Mintha a kormány üldözné a melegeket. Holott csupán tenyérbe mászó anarchista ügyeskedők próbálják provokálni a többséget. Fekete-Győr András Momentum-vezér például a múltkor kijelentette: neki fontosabb a melegházasság, mint a magyar határok megvédése. (Vajon elnök úr hogyan tervezné összehozni a pávatollas büszke melegeket a harmadik világból érkező, nagytermészetű jövevényekkel? Nem igazán életszerű, hogy a migránsok Európába érkezvén hanyatt-homlok Pride-riszálásokra rohannának.)

Mondom, megy a végtelenített hülyítés. Méghozzá a liberális ötletgazda, boldogult Saul Alinsky javaslata szerint. „Tartsd fenn a nyomást. Ne engedd fel. Folyamatosan próbálj ki új dolgokat, hogy bizonytalanságban tartsd az ellenfelet. Ahogy az ellenfél kiismer egy taktikát, vágd lágyékon valami újjal. Támadj, támadj, támadj minden irányból, sose hagyj esélyt a tántorgó szervezetnek a pihenésre, átcsoportosításra, talpra állásra és a stratégiája újragondolására.” De vajon a tápos provokátorok bírják-e szuflával?

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.