időjárás 2°C Szimonetta 2021. October 28.
logo

A tíz legsötétebb titok a sztárok világában

Forrás: unilife.hu
2021.07.12. 13:05
A tíz legsötétebb titok a sztárok világában

Egész életük a kamerák előtt és az újságok címlapjain zajlik, szinte élő adásban látjuk minden lépésüket. Mégis vannak olyan titkaik a sztároknak, amik csak nagyon hosszú idő után derülnek ki, és akkor is alig hallani róluk.

Sokszor nyomós oka van annak, hogy legsötétebb titok nem kerül a nyilvánosság elé. Főleg, ha bántalmazás, családon belüli erőszak vagy más sokkal rosszabb áll a hátterükben. Az ijesztő az, hogy a mi listánk nem teljes, még legalább tíz híresség élt át olyan borzalmakat, amelyeket senkinek nem kéne – olvasható az unilife.hu cikkében.

Jackie Chan Oscar-díjas színész, harcművész a kínai filmfesztivál megnyitóján a fővárosi Uránia Nemzeti Filmszínházban.
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Jackie Chan

A harcművész, színész szülei válásuk után a törvény két oldalán találkoztak, amikor Jackie apja rajtaütött drogdíler édesanyján, akit végül szánalomból elengedett.

Sofia Vergara

A Modern Család ünnepelt sztárjának családját hatalmas fájdalom érte 1998-ban, amikor bátyja meghalt egy emberrablási kísérletben.

Woody Harrelson

Született Gyilkosok, True Detective, Tökös Tekés és még sorolhatnánk a klasszikusokat, amikben Harrelson hatalmasat játszott. A sikereit viszont nem apjának köszönheti, aki bérgyilkosként dolgozott és 2009-ben börtönben halt meg.

Rihanna

Az énekesnő családja nem egyszerű eset, főleg apja nem, akiről kiderült, hogy van egy másik, titkos családja is.

Kevin Spacey

A színész apja hatalmas neonáci volt, aki nemcsak kioktatta a gyerkeit, hanem bántalmazta is őket.

Mariah Carey

Az énekesnő viszonya nagyon rossz testvérével, aki prostituáltként dolgozott és főleg a pénzéért próbálta felvenni a kapcsolatot Mariah-val, akivel 1994 óta nem beszéltek.

Jack Nicholson

Felnőtt fejjel tudta meg, hogy nővére valójában az anyja és a szülei a nagyszülei voltak.

Rose McGowan

A Bűbájos Boszorkák sztárjának családja egy szektához tartozott, ahol a nőket kihasználták és szolgaként kezelték. Nem csoda, hogy elhagyta a közösséget.

Joaquin Phoenix

A színész szülei ugyanannak a szektának voltak a tagjai, mint Rose McGowané, akkor hagyták maguk mögött a szervezetet, amikor Joaquin 4 éves volt.

Robert Downey Jr.

Ma a világ egyik legnagyobb sztárja, a '80-as években egy tehetséges fiatal színész volt, aki folyamatosan a függőségével harcolt.

Az eredeti cikk arról, hogy a legsötétebb titok a sztárok magánéletében is jelen van, elérhető az Unilife oldalán.