Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 20., szombat, Tivadar napja

Vélemény

Gyurcsányék valóságkomédiája
Minden sikeres férfiú mögött áll egy erős nő, szokták mondani. Gyurcsány Ferenc mögött kettő is áll: az anyósa meg a felesége. Előbbi a nagyszerű Apró Antal lánya, utóbbi az unokája.
Orbán János Dénes
Jogsértésre nem lehet jogot alapítani
A célkeresztben a főpolgármesteri poszt áll, ami nem is csoda, hiszen a dolgok rendszerint Pesten történnek. A kisebb ellenzéki pártok a vidéki Magyarországra nem is igen próbálnak eljutni.
Kulcsár Anna
Gyurcsány nem vész el, csak átalakul
A szemünk előtt a magyar Hillary felépítése zajlik, akinek most egy feladata van: májusban minél több szavazót el kell vonnia az egyébként is lejtmenetben lévő MSZP-től.
Kiszelly Zoltán
Roma felzárkóztatás a mélyszegénységben élők érdekei szerint
A rendszerváltás óta most először tapasztalható pozitív tendencia a cigányság helyzetében, tízezrek találtak munkát az elsődleges munkaerőpiacon.
Békés Bence
Egy centet sem fizetett Brüsszel
A magyar kormány az unió egészét szolgáló, uniós jogszabályokat követő intézkedései kapcsán joggal várja, hogy az Európai Bizottság fizesse meg az általa is elismert költségeket.
Baranyai Gábor
Kettős néppárti fronthatás
Folynak a felmérések, zajlanak a latolgatások, milyen lesz az új Európai Parlament összetétele, mindenekelőtt arról, hogyan szerepel majd az Európai Néppárt (EPP) a május végi választásokon.
Megyeri Dávid
A Nyugat alámerülése
A muszlimok lenézik a „gyaur kutyákat”, a hitevesztett, hajdani keresztényeket, akik valaha a könyv népei voltak, de mára lényük kiürült, pénzimádó, liberális semmik lettek.
Czakó Gábor
Mik a NATO szándékai?
A NATO-tagországoknak ideje volna abbahagyniuk a »keleti veszedelem« feltámasztásának kísérleteit. Valójában nem Oroszország a vétkes a feszültség megfigyelhető növekedéséért az európai térségben.
Vlagyimir Nyikolájevics Szergejev
Közép-Európa az új identitás
A volt gyarmattartó nyugati hatalmak ha nem is afrikai országként, de afféle félgyarmatként tekintenek ránk, s ennek nap mint nap tanújelét is adják az Európai Unió különböző fórumain.
Fricz Tamás
Gyermekek a genderlobbi oltárán
A genderlobbi szervezetei már nálunk is kiépültek, és megkezdték a pszichiátriai tüneteik rákényszerítését a normális emberekre.
Botond Bálint
Letakart keresztek Olaszországban
A muzulmán bevándorlók és a tömeges bevándorlás nem álprobléma. Dehogyis. Az bizony maga a valóság. Ami itt kopogtat, itt dörömböl a kapukon.
Apáti Bence
Mérgez a brüsszeli kettős mérce
Amikor Magyarország helyéről, jövőjéről, európai érdekérvényesítési stratégiáiról gondolkodunk, tudnunk kell azt, hogy mi a most folyó szellemi küzdelem lényege.
Szájer József
Már az IMF sem az igazi
A balliberális szakértőktől ismét megtudhattuk, hogy az IMF nem egy komoly szakmai szervezet, csak totózik, és nem képes egy ilyen jelentéktelen kis ország növekedését pontosan megbecsülni.
Novoszáth Péter
Háttérhatalom az ISIS árnyékában
Jelenleg is Bassár el-Aszad elnök Szíria vezetője, és miközben hatalma stabilitása nem változott, országa romokban hever. Akkor mire volt jó a pusztítás, az áldozatok nagy száma?
Földi László
Se proletár, se kommunista
A Nem, nem soha! című irredenta verset is szerző József Attila olyannyira összetett jelenség, hogy sem ide, sem oda nem lehet egyértelműen besorolni.
Pataki Tamás
Globalista könyörgés a cenzúráért
Nemrég Mark Zuckerberg, a Facebook-alapító és -vezér a Washington Postban kérlelte az országok politikai vezetőit, hogy segítsék őt az internet teljes, mindenre kiterjedő cenzúrázásában.
Megadja Gábor
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.