Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 13., szerda, Szilvia napja

Vélemény

Megvan a Szent István-szobor helye!
Bízzunk benne, hogy az új főpolgármester nem akar úgy bevonulni a történelembe, hogy ő volt az, aki kitiltotta Szent Istvánt a róla elnevezett Szent István parkból.
Megyeri Dávid
A helyes magatartás a kivárás
Ki kell várni, hogy merre halad az unió: tovább erőltetik-e a föderalizmust vagy visszatérünk az egyenrangú nemzetek együttműködéséhez.
Boros Imre
Nem térkép
Európa csendes, újra csendes, és bár a vélt bizonyosságot felváltotta valamiféle szorongató bizonytalanság, azért ez is valami. A csendességben jobban megy az ismerkedés, mint a lövészárkokban.
Hegyi Zoltán
Jobbik, Momentum: megújul a múlt, a XX. az új XXI. század
Legalább hamar kiderült, hogy a XXI. század pártjai arról ismerszenek meg, hogy a magyarral ellentétes érdekeket képviselnek belföldön, külföldön és határon túl egyaránt.
Megadja Gábor
Amerikai történet becsületről és helytállásról
Ronald Reagan bibliai példázattal a hegyen épült fénylő városhoz hasonlította Amerikát. Vajon ma is a demokrácia és a haladás abszolút példája az Egyesült Államok?
Botos Katalin
Gajda Péternek buknia kell
Gajda Péter újraválasztott kispesti szocialista polgármesternek buknia kell, mert ennek az embernek a pozícióban tartása súlyosan veszélyezteti a közmorált és a közvagyont.
Bencsik Gábor
Máris a szabadrablásról szól az egész
Karácsony, illetve a vörösbe borult kerületek új polgármestereinek legelső intézkedése a pénzcsapok megnyitása, saját fizetésük drasztikus megemelése és az önkormányzati cégek totális elfoglalása volt.
Kiss István Béla
Ruszkik, haza?!
Pontosan látja Csányi Sándor, hogy a szurkolókat nem korholni, hanem kérlelni kell. A magyar labdarúgás erejét elsősorban, sőt mindenekelőtt ők jelentik. Olykor nehéz velük, nélkülük viszont lehetetlen.
Novák Miklós
Karácsony máris óriásit bukott
Demszky Gábor szelleme nemcsak a különböző pozíciókba beültetett, a Gyurcsány-korszakot idéző Török Zsoltok, Havas Szófiák, Atkári Jánosok és Draskovics Tiborok személyében kezdett kísérteni.
Apáti Bence
Tájkép Erdoğan látogatása után
Nézem ezt az Erdoğan elleni tüntetést. Putyin budapesti látogatásakor sokkal szigorúbb biztosítás volt, mégsem lett káosz, nem omlott össze Budapest közlekedése. Erdoğan alatt igen.
Bayer Zsolt
A kispesti Momentum szégyent hozott a pártjára
Még jóformán el sem kezdődött az önkormányzati munka, de a kispesti momentumos csapat már nehezen lemosható szégyent hozott a Momentum Mozgalomra.
Bácskai Balázs
Felszökött a föderalisták láza
Visszatértünk a kezdetekhez: a neoliberális, globalista politikusok egyre nyíltabban és ellentmondást nem tűrően beszélnek a központilag irányított unió szükségességéről.
Fricz Tamás
A NATO Magyarországon
2021 januárjától Szolnokon kezdi meg működését a NATO Közép-európai Többnemzeti Hadosztály-parancsnoksága. Ez lesz az első közép-európai NATO-parancsnokság.
Földi László
Úzvölgyi hőseink méltósága
Székelyföldön és szerte a Kárpát-medencében elemi erejű felháborodást váltottak ki az úzvölgyi temetőben történt események. Jogsértés? Államközi megállapodások megszegése? Kegyeletsértés?
Borboly Csaba
Fekete-Győrék virtuális világa
Kezdem azzal, mit kedvelek a Momentumban. Rövid leszek: a nevét. Mert az hiteles. a Momentumnak legalább valóban volt egy momentuma. A 2024-es budapesti olimpiai pályázat elleni akció.
Ballai Attila
A kamara határolódjon el Hadházy Ákostól!
Hadházy kolléga élharcosa a magyar politikai közélet és közbeszéd lezüllesztésének. Méltatlan az elődökhöz és méltatlan a magyar állatorvos-társadalom képviseletére.
Dr. Horváth Béla
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …