Keresés
Magyar Nemzet
2020. március 30., hétfő, Zalán napja
HÍR TV - Bayer show:Az ellenzéknek mindig van másik problémája

Vélemény

A karanténslágerek divatja és a magyar megmaradás ügye
Az Orbán Viktor Facebook-oldalán megjelent Nélküled egyetlen betű változtatás nélkül, a járvány idején is alkalmas az összefogás új himnuszává válni. A dal egy nemzetépítő akarat szószólójává lett.
Toót-Holló Tamás
A fák sem nőnek az égig
Ki az első láncszem a válság megoldásában? Mi magunk. Ezt követi szűk közösségünk, a hozzánk legközelebb lévő kórházban hősiesen helytálló orvosok, családunk, közeli barátaink, falunk, városunk, majd országunk.
Kéri Veronika
Minél rosszabb, annál jobb – az ellenzéknek
Az ellenzéki politikusoknak a kormánynak való ártáson kívül semmi, de semmi nem számít, sem nemzetérdek, sem emberiességi szempontok, de még a saját jól felfogott választópolgári érdek sem.
Borbély Zsolt Attila
A Soros-hálózat csapdájában
A jogállamiság eszméjét egykor éppen az olyan önkényes hatalomgyakorlás ellen dolgozták ki, amilyet a választópolgári legitimáció nélküli Soros-szervezetek és elvbarátaik egész Európában gyakorolni próbálnak!
Gedeon Magdolna
Chrudinák Alajos emlékezete
Külpolitikai műsoraival korszakot, műfajt és iskolát teremtett Magyarországon. Megalkuvást nem ismerő bátorsága, vakmerősége, szókimondó, objektív interjúi és műsorai a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb tudósítójává tették őt.
Tarics Péter
135 éve született Kosztolányi Dezső
A modern magyar polgári irodalomnak talán leginkább lélek-központú szerzője, a XX. század első felének vitathatatlanul egyik legnagyobb magyar írója Kosztolányi Dezső.
Raffay Andrea
Állítsuk meg a gyűlöletvírus terjedését!
Rév István, a Soros-birodalom egyik legbefolyásosabb szürke eminenciása a házi lapjukat, a Magyar Narancsot felhasználva indítja el útjára a rágalmat, miszerint az országos tisztifőorvos „nem szakember”.
Békés Bence
A járvány legyűrte a globalizmust
A járvány érdekes megvilágításba helyezte azt a liberális, globalista elképzelést, mely szerint a világ dolgait a XXI. században már nemzetek feletti, szupranacionális intézményekkel kell intézni.
Fricz Tamás
Olasz és spanyol apokalipszis
Az Index és a 444 természetesen most is hazudik, pánikot kelt, rémhíreket terjeszt. Olyan dolgokat sugall, ami gyomorforgató, amire semmilyen bizonyítékuk sincs, és ami megingathatja a közbizalmat.
Apáti Bence
A védtelen Európa és a szereptévesztésben lévő NATO-hadsereg
A NATO-tisztviselők lassan bele kell törődjenek, hogy időnként van fontosabb dolog, mint a saját létezésük és érdekeik garantálása mondvacsinált akciókkal.
Földi László
A járványellenzékiség mibenlétéről
Múlt héten még a járványellenzék volt a leghangosabb, hogy vezessék be a kijárási tilalmat, csak aztán felbuzdult bennük az Orbán-fóbia. Egyébként ha bevezették volna, akkor lett volna csak sivalkodás.
Szemán László János
Járványügyi gyorsmérleg
A miniszterelnök az egyik megszólalásában jelezte, hogy a koronavírus-járvány lecsengése után már semmi nem lesz a régi. Nyilván a vírus okozta károk nem egyformán sújtják, illetve terhelik az egyes országokat.
Mádi László
A közhatalmon nem lehet osztozni
Nyilvánvalóvá vált, hogy az ellenzéki politikai pártok és persze a propagandagépezetük képtelen különbséget tenni a politikai válság és a való világban bekövetkező krízisek között.
Botond Bálint
Szénanátha és a Summa Technologiae
Stanislaw Lem regénye főleg Olaszországban játszódik, ahol egy titokzatos betegség kezdi el szedni az áldozatait.
Lovászy László
Valódi nőnap, igazi ünnep
Amikor március 8-án virágcsokrokkal köszöntjük a család nőtagjait vagy a kolléganőinket, talán bele sem gondolunk, mi is ez az egész.
Pintér Balázs
Veszélyhelyzetes viszonyok
Tényleg kezd beleőrülni ebbe az egészbe az ellenzék. Mármint abba, hogy csak nem akar egy olyan válság rátalálni a jelenlegi kormányzatra, amit az ne tudna kezelni.
Szánthó Miklós
Tanulságok járvány idején
Kik azok az idióta, közveszélyes gazemberek, akik ma, szapora halálok idején azzal vannak elfoglalva: vajon Orbán diktatúrát épít-e ki éppen Magyarországon?
Bayer Zsolt
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!