időjárás °C Tekla 2021. September 23.
logo

Vélemény

Megremegett az ébredő város

Az 1931-ben felszentelt városligeti Regnum Marianum-templom, a Magyarország égi patrónusának tiszteletére emelt kegyhely csak két évtizedig állhatott.

Mazsola és a karmeliták

Az ellenzéki előválasztás bábszínházában a zászló ugyan egy, de a gyógyíthatatlan Orbán-fóbia ellenére máris ölik egymást.

Sok hűhó Geriért

Újabban a forgalmi dugókon kívül győzelmi ígéretekkel is riogat Karácsony Gergely.

Háború a nemzetállamok ellen

Az internethasználók több mint negyven százaléka kezeli a Facebookot, Zuckerberg tehát moshatja kezeit: rajta igazán semmi nem múlik – vagy talán éppen majdnem minden?

Rákosi-epigonok az ATV-ben

Erős a gyanú, hogy az, amire alkotmányozás kapcsán készülnek, kimeríti az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása btk.-tényállást.

Aljas baloldali agresszorok

Csupán azt kívánhatjuk, hogy a józan, normális többség jövő áprilisban a szavazatával tanítsa őket móresre.

Hazudozás és ígérgetés a köbön

Az ellenzéki vezérei között csak abban van egyetértés, hogy Orbánt le kell váltani, de arról fogalmuk sincs, hogy az ország helyzetét hogyan lehet javítani.

Dermedt csend Cseh Katalin körül

Az ellenzéki sajtó lazasága, gonzósága és erőltetett fiatalsága mögött csak görcsös igyekezet, megfelelési kényszer és ökölbe szorult kezek vannak.

Jót aludt az ördög

A katolikus világtalálkozó rendzavarás nélkül, békességben zajlott le.

A tehetség, ha magyar

Ezeregyszáz év súlya nyomja a vállukat. Legyenek érte hálásak, és tegyék, amit tenniük kell!

A polgári karakter

A polgár egyik fő ismérve a felelősségvállalás magáért és környezetéért, ez utóbbi pedig tágabb értelmezésben saját hazája.

Újmarxista attak

A család szentsége természetes, a hazaszeretet evidens, a társadalmi valóság az, amit megélünk, nem pedig az, amit annak akarnak beállítani.

A Nagy Testvér és az új világrend

Az EU totálisan domináns vezető hatalma és szövetségesei próbálják az általuk elképzelt világrend „áldásait” másoknak átadni.

1/230 oldal