Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 16., szerda, Gál napja

Vélemény

Je suis kurd, ha egyszer nincs tétje
Úgy tűnik a nemzetközi forradalom és felszabadulás programjában bízó moralisták semmit nem tanultak az arab tavaszból és a hasonló eseményekből.
Megadja Gábor
Összetapasztották a nácit a komcsival
Tisztességes, becsületes, szorgalmasan dolgozó polgármesterek, rendes magyar emberek vesztették el polgármesteri széküket. A munkájukat. A kerületeiket.
Apáti Bence
Szike a műtősfiú kezében
Mindennél többet elárul az a fénykép, amely a választás éjszakáján az ellenzéki szivárványkoalíció főpolgármester-jelöltjének eredményváróján készült.
Tarnai Richárd
Zöldblabla
Néhány nappal ezelőtt Perger András ismételten arról tett tanúbizonyságot, hogy energetikai ügyekben alapvető dolgokkal nincs tisztában.
Hárfás Zsolt
A mérkőzés most kezdődik
Október 14-én új időszak kezdődött a magyar politikában, és ha a jobboldal 2022-ben újra magabiztosan nyerni akar, ehhez az új korszakhoz alkalmazkodnia kell.
Bencsik Gábor
Pénzpara
Amit tegnap még disztópiának gondoltunk valami sci-fiből, már itt van a nyakunkon. Szó szerint. Egyelőre persze még van készpénzünk is, így aztán pályáznak is rá rendesen.
Hegyi Zoltán
A béremelkedés fenntartható
Szeptember 30-án ismét eljött a nap, amikor a Központi Statisztikai Hivatal publikálta az aktuális bérstatisztikákat. Sok téves információ kering vele kapcsolatban a közbeszédben.
Molnár Dániel
Joghézag vezetett a legújabb mohácsi vészhez
A jelölt halála esetén akkor is időközi választást kellene kiírni, ha kiesése folytán ugyan egynél több jelölt marad versenyben, de az őt jelölő szervezet kéri az időközi választás kiírását.
Magyar-Zsolnay Attila
Ördögűzés Bukarestben
A lassan harmincadik évfordulójához közeledő romániai rendszerváltás történetében ez a negyedik, bizalmatlansági indítvány útján lapátra tett kormány.
Csinta Samu
Tanulságos üzenet a szavazófülkékbe
Gondold végig alaposan, amíg a szavazófülke magányában állsz, és felejtsd kint mindazon hazugságokat, fenyegetéseket, röviden az internacionalista hagymázat, amire bent nincsen szükséged.
Franka Tibor
Ne éljük át újra 2002 lidércnyomását!
Ha Karácsony Gergely lesz a főpolgármester, úgy fog viselkedni, mintha minimum kormányváltás történt volna. Ő még a legrosszabb Demszkynél is rosszabb ajánlat.
Apáti Bence
A vasárnapi választás tétje
Az ellenzék válasza a kérdésre az, hogy ha győznek, akkor megbuktatják Orbán Viktort. Pedig ezen a választáson két szereplő egészen biztosan nem indul: Orbán Viktor és a magyar kormány.
Bayer Zsolt
A haza minden előtt
A hazának már nincs, nem lehet köze ahhoz a haladáshoz, amelyet képviselői annak hazudnak. Ebben az esetben szükségképpen megváltozott alakban lép elénk Kölcsey jelszava: „haza vagy haladás”.
Csejtei Dezső
A lelkekért folytatott háború
Európa megszállását meg lehet állítani, és van visszaút a legszorongatottabb helyzetből is. Ennek eléréséhez a mára már kibiztosított fegyvereket nem feltétlen kell élesíteni.
Földi László
Kertkapukig érő dzsungelharc
Most is a Fidesz-szimpatizánsok szavazási hajlandóságán múlik a magyar politika jövője. A Gyurcsányok, a nácik, az ultraliberálisok visszakerülhetnek abba a politikai karanténba, ahová valók.
Botond Bálint
Karácsony Gyurcsányék útjában áll
Míg a nyilvánosság előtt támogatóan szólalnak fel a közös ellenzéki jelölt kapcsán, a színfalak mögött mindent megtesznek Karácsony bukása érdekében.
Deák Dániel
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …