idezojelek

Brutálisabb az őszödi beszédnél

Itt a bizonyíték: A magyarországi baloldal egy Nyugatról futtatott ügynökhálózat.

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás
Cikk kép: undefined
2021. 12. 08. 6:55

Egy hazánk elleni, nyugati politikai összeesküvést leplez le a legutóbbi Anonymus-hangfelvétel. Nem tudván, hogy valaki rögzíti, Gansperger Gyula baloldali pénzember kendőzetlenül föltárja mindazt, amit a hazai konzervatív értelmiség egyébként már hosszú évek óta ír, mond: amerikai és német nagytőkés csoportok irgalmatlan pénzeket ölnek abba, hogy Magyarországra telepített ügynökhálózatukat – a baloldalt – valahogyan (bárhogyan) hatalomra juttassák. S amennyiben mankóval vagy „trükkök százaival” ez sikerülne, akkor a kézivezérelt új bábkormány a Nyugat politikai, pénzügyi, geostratégiai érdekeinek alázatos és feltétlen kiszolgálója lesz.

– Magyarországon alapvetően az egész ellenzék mozgása mögött – én azt gondolom – külföldi erők és finanszírozók állnak – mondja a legújabb hangfelvételen Gans­perger Gyula, a Wallis egykori vezérigazgatója. Világos beszéd: az egész baloldalt a külföld mozgatja. És mindezt nem egy esetleg elfogult fideszes politikus állítja, hanem az a Gansperger Gyula, akiről egy korábbi felvételen maga Bajnai Gordon bukott kormányfő jelentette ki, hogy régi harcostársa, több mint barát. Nos, ez a Gansperger most a budapesti Városháza és más fővárosi ingatlanok jutalékos (értsd: kenőpénzes) dobra verése kapcsán csodálatosan őszinte kiselőadást tart a potenciális vevőknek arról, hogyan is működik a magyarországi baloldal. Figyeljünk csak, mert minden szava aranyat ér!

– Ugye, kik ezek az erők? Ugye, egyik része ez a Soros-birodalom, fogalmazzunk így. A másik része azok a nagytőkés csoportok, Németország, Egyesült Államok főleg, akik itt szeretnék, hogyha befolyással rendelkeznének. Én azt gondolom, hogy ezeknek az embere a Gordon [Bajnai Gordon]. Most a szónak nem a rossz értelmében véve. Nem. Ő az a miniszter, volt miniszter, aki kapcsolatot tart ezekkel az emberekkel. Nyilván nem (…) a 007-es ügynökkel, hanem ezek mind elnökök, nem tudom, micsodák, tehát megvan ennek a rendszere. (…) Minden ennek a tábornak, akármit is mond a Gyurcsány meg a többi, minden külföldről jön. Tehát ez nem állt volna össze, mint a tejbegríz.

Ezt mondja Gansperger Gyula baloldali pénzember, Bajnai Gordon csókos cimborája. E gondolatokat falvédőkre kellene hímezni, illetőleg Szabó Tímea homlokára tetováltatni. Soros, Amerika, németek. Ezeknek a kijáróembere a libás Bajnai meg a teljes tejbegrízbaloldal, amelynek egyébként „minden külföldről jön”. Értik? Minden! (Na jó, a több száz millió forintnyi pártfinanszírozás a magyar adófizetőktől érkezik, de abból legfeljebb a rezsire futja – országos plakátkampányokra, reklámcunamira, ribillió­szervezésre aligha.)

Aki eddig nem merte elhinni, most már el kell higgye, amit két-három évtizede a magyarországi balliberálisokról írunk. Egy fikarcnyi túlzás sincs abban, hogy ezek az ellenség zsoldjában állnak. Íme, itt a bizonyíték, a tökéletes beismerő vallomás egy baloldali pénzembertől: valójában külföldi lakájokkal állunk szemben. A magyarországi baloldal egy Nyugatról futtatott ügynökhálózat. (E sorok íróját pedig Gansperger beszámolója csak megerősíti abban a régi szokásában, hogy magyar helyett mindig magyarországi baloldalt írjon. Nem mintha nem magyar állampolgárok alkotnák a DK-t, az MSZP-t, a Jobbikot, a Párbeszédet vagy a Momentumot: hanem mert soha, egyetlen másodpercre sem képviseltek magyar nemzeti érdekeket.)

Gansperger Gyula beismerő vallomása mélyebb és brutálisabb mondanivalót hordoz az őszödi beszédnél – sajnos mégsem fogja átütni sokak ingerküszöbét, nem tör ki miatta baloldalellenes palotaforradalom. Az őszödi beszéd „csupán” egy Magyarországon ténykedő neoliberális politikai bűnszervezet tökéletes kormányzásképtelenségéről, a hatalom megszerzése érdekében végrehajtott csalásairól, szisztematikus hazudozásairól szól. Ha úgy tetszik: az őszödi beszéd egy hazai összeesküvést leplez le.

Gansperger őszinteségi rohama viszont egy Magyarország elleni külföldi összeesküvést tár föl csodálatos részletességgel. Agresszió ez, még ha nem is katonai. Ellenséges beavatkozás egy elvileg szövetséges állam hatalmi viszonyaiba. Hazánk szuverenitásának sárba tiprása.

Ráadásul: ha valami, hát ez a demokrácia halála, a népképviselet meghekkelése. A magát baloldalinak, liberálisnak gondoló egy-két millió magyar naivan azt képzeli: akikre szavaznak, majd őket képviselik. Hát – az őszödi klasszikust idézve – „egy lósz…rt, mama!”. Képviselők helyett Nyugatról dróton rángatott, gyenge mentális képességű helytartókat küldenek a parlamentbe. Montrealban vagy éppen New Yorkban született, Berlinben és Párizsban formára nyújtott, Kabulban edződött diverzánsokat. Olyanokat, akiknek Magyarország nem az imádott hazájuk, csupán egy átmeneti – de bármikor elhagyható – tartózkodási hely, egy – szerintük – siralmasan lepukkant megállóhely. Nekik ez csupán Mucsa, amelyet folyton szégyellnek, el- és kiárulnak, és amelyet bármi áron szeretnének olyan „békéssé” meg sokszínűvé alakítani, mint amilyen Molenbeek meg Chicago. Ha beledöglünk is.

Most képzeljük el mindezt fordítva! Hogy mondjuk hazánk pénzelne Németországban meg az Egyesült Államokban tévécsatornákat, sajtótermékeket, „civil” terrorszervezeteket, hogy azok segítségével a szintén általunk futtatott párt hatalomra jusson, és aztán vazallusként Magyarország gazdasági, politikai érdekeit szolgálja a helyiek ellenében. Vicces, ugye? Pedig nem az. E fizetett ügynökök nagyjából két pillanat alatt Guantánamón vagy valamelyik titkos CIA-börtönben találnák magukat, ahol aztán azt is bevallanák, hogy ők követték el a katyni mészárlást.

– Vannak ilyen ernyőszervezetek, amik így bejönnek (…), és ezek tartják az ilyen Kéri László-féle politológusokat. Mert valakinek fizetnie kell ezeket meg a fiatalabbakat is. Nem abból élnek, amit az ELTE-n keresnek oktatóként, hanem ezeknek szerzői meg kiadványai vannak, konferenciák, meg a t…köm tudja, mi. K…rva sok pénzt költenek erre a sleppre – magyarázza Gans­perger. Majd azt ecseteli, hogy a 444 és annak főszerkesztője, Uj Péter közvetlenül Soroshoz van bekötve, de Bajnai és a Wallis tulajdonosa, Veres Tibor is irtó jóban van vele. (Veres az egyik leggazdagabb magyar: vagyona a Forbes becslése szerint 258 milliárd forintra rúg.) És így tovább. Gansperger föltáró vallomása brutális és letaglózó – legalábbis azoknak, akik eddig nem hittek a konzervatív írástudóknak. Bajnai, az összedrótozott roncsbaloldal, „független” médiájuk, NGO-hálózatuk, „szakértőik”: valójában csupán kiszolgáló személyzet. Külföldi zsoldosok. Az Egri csillagok Hegedűs hadnagya hozzájuk képest ipari tanuló. Ők a mi quislingjeink. Velük vert meg minket a Jóisten.

Figyeljék csak meg! Soha semmiben nem mondanak ellent Brüsszelnek és Washingtonnak. (Kivéve, ha odaát épp a különutas Donald Trump van hatalmon.) Egyetlen önálló gondolatuk, egyéni ötletük nincs, soha nem is volt. Csak a majmolás, a megküldött sorvezetők bemagolása. Genderőrület, óvodai LMBTQ-agymosás, illegális migránsok betelepítése, a kereszténység, a család és a nemzet szétverése, állami vagyon kiárusítása, eladósítás, globalista pénzszivattyú csúcsra járatása. És természetesen az „ostoba”, rebellis magyarok átnevelése, mert például túl sok gázt, villanyt meg vizet fogyasztanak. A nyakunkra ültetett baloldal mindig azt mondja, amit a Nyugat. Még jó: egy porszívóügynök sem szokta szidni a saját portékáját. A Nyugat szép és jó, ők fizetnek mindent – hazudják, miközben tény: a nyugati cégek több pénzt visznek innen ki, mint amennyit Brüsszel visszacsorgat.

Bár Kövér László házelnök nem mondta ki (még ha egy második köteles beszéddel a szájába akarták is adni), én kimondom: az ideiglenesen hazánkban állomásozó baloldal súlyos, halálos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarországnak. Ellenséges zsoldban álló, legalja hazaárulókkal állunk szemben. Gansperger beszéde mindezt napnál világosabban bizonyítja. Amennyiben ez a garnitúra jövő tavasszal hatalomra vergődne, befejezik, amire 2010 előtt nem maradt idejük: hazánk végleges eladósítását, kifosztását. Akkor Magyarországból egy szivárványos, multikulti protektorátus lesz.

Borítókép: Márki-Zay Péter, Karácsony Gergely Dobrev Klára, Jakab Péter és Fekete-Győr András (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.