idezojelek

Fehéreknek belépni tilos

London már elesett, ne hagyjuk, hogy a szélsőségek hazánkba is begyűrűzzenek!

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely
Cikk kép: undefined

Itthon, Budapesten egyelőre csak a hozzáértés számít kizáró tényezőnek egy-egy városházi pozíció megpályáztatásakor, ám a nálunk jóval haladóbb Nyugaton végre elérték, hogy száműzzék a ciszheteró, fehér népséget a közszférából!

Jurák Kata kolléganőm szúrta ki a Sadiq Khan polgármester által elnökölt Transport for London gyakornoki programjának felhívását, mely kizárja, hogy fehér emberek jelentkezzenek a brit főváros vállalatának képzésére.

Illetve azokat a feketéket és barnákat is kitiltják a programból, akik genetikailag nem, de kulturálisan a brit őslakossághoz kötődnek, azaz „fehér örökséggel rendelkeznek”: s a kiírás szerint a Stuart Ross ­kommunikációs gyakornoki programra aspirálók csak fekete, ázsiai és kisebbségi etnikai hátterűek lehetnek, továbbá olyanok, akik valamilyen afrikai, afro­karibi, ázsiai vagy más, nem fehér örökséggel rendelkeznek. A gyakornokok a képzés elvégzése után helyi önkormányzatoknál vagy éppen a londoni rendőrségnél helyezkednek el, míg mások vezető tanácsadóként, esetleg sajtófőnökként pozicionálhatják magukat a szép új woke-gender világban.

Ízlelgessük ezt az elvárást: „nem fehér hátterű”… Közhely, de volt már ilyen a történelemben, csak vallásokat, bőrszíneket kell behelyettesíteni. Ami tehát Londonban (és a nyugati világ egyre nagyobb részén) történik, nettó fajgyűlölet, és semmiben nem különbözik azoktól az ordas eszméktől, amelyektől szegény Vásárhelyi Mária már azóta nem tud aludni, hogy a néhai O. Kovács Attila, a Napi Magyarország főszerkesztő-helyettese az első Orbán-kormány küzdelmes korszakában megjegyzéseket tett az arcbőre vastagságára.

Persze tudjuk mi, fehéreket üldözni, kirekeszteni, diszkriminálni, megalázni, a betüremkedő csőcseléket rájuk uszítani ma már sikk lett azokban a körökben, amelynek tagjai – bár bőrük hófehér – izoláltan élnek a többi dolgos, hétköznapi, fehér ember lehangoló világától. A teljességgel korrumpálódott és protekcionistává, klánszerűvé vált nyugati felső körök luxuskolóniáiban élnek, gyermekeik (adott esetben kutyáik, macskáik és aranyhörcsögeik) elitiskolába, elitfoglalkozásokra járnak és még csak nem is érintkezhetnek az új osztályharcban elvileg legfelülre sorolt rasszproletárral, a fehér örökséggel egyáltalán nem rendelkező, „fekete, ázsiai és kisebbségi etnikai hátterű” vagy afrikai, afro­karibi, ázsiai populációval.

Mindez addig fenntartható, amíg a ciszheteró-fehér pórnépséget sikerül leszedálni, megfélemlíteni, egymás ellen ugrasztani. Amíg a guruló dollármilliókkal sikerül a teljes európai és észak-amerikai közvéleményt összezavarni, megfélemlíteni és – klasszikus bolsevik módon – azzal vádolni, amit épp ők követnek el. Merthogy a szovjet típusú bolsevizmus alatt, beleértve hazánkat is, a Rákosi- és Kádár-rémdiktatúrában, majd a puhuló posványban mindent annak az ellenkezőjéről neveztek el, mint ami. Így lett például a megszállás és elnyomás pártjának lapja elnevezve a szabad népről, és így tovább…

Ma a fajgyűlölők nevezik fajgyűlölőnek a normális embereket. És időnként, továbbra is antiszemitának – bár ezt már unjuk. Elegáns klub ez, sokan idekerültünk már. Nemrégiben sikerült leigazolni például Elon Muskot is, aki kritizálni merte Soros Györgyöt, a világboldogító spekulánst. Ő a kritika tárgyától teljesen függetlenül történetesen zsidó.

Legújabban Bagdy Emőke és Szilvay Gergely az új kirekesztő és gyűlölködő. Mint köztudott, Bagdy Emőke pszichológusprofesszort azért érte támadás, mert bátran kiáll a gyermekek egészséges fejlődése és a hagyományos értékek mellett. Szegény, megboldogult Vágó István csapata, a Szkeptikusok Társasága rúgott bele először a gyermekpszichológia tiszteletre méltó szaktekintélyébe, „Laposföld-díjjal” zrikálták a genderideológiával szemben megfogalmazott kritikái miatt.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A liberális sajtó – ahogy a szolidaritási akciót indító, valóban civil és patrióta petíciós oldal, a CitizenGo megfogalmazta – „kárörömmel osztja meg a felületein” a Bagdy Emőkét gyalázó vádakat. A „genderkézre került” Magyar Pszichiátriai Társaság megpróbálta kivetni a szervezetből a professzort, s a minden normális nézettel szemben szkeptikus elmehunytak így fröcskölődtek: „A szexuális fejlődéssel és a nemi szerepekkel kapcsolatos elavult, több évtizede meghaladott álláspont magabiztos és kitartó képviseletéért és ideológiai elköteleződésből fakadó rendszeres gendertagadó, homofób megnyilvánulásaiért, amelyeket gyakran fűszerez szabad megfogalmazású kvantumhalandzsával.”

Még szép, hogy végül sok tízezer normális polgár állt ki aláírásával a hazánkba, sőt a szakmai csúcsintézményekbe is betörő woke ideológiával szemben, Bagdy Emőke mellett.

Amire végképp nem számítottunk, az az, hogy a feltörekvő jobboldali értelmiség legszelídebb, legjoviálisabb alakja, Szilvay Gergely is ellenség lesz David Pressman és ­Daniel ­Freund hazai kisdobosainak szemében. A Mandiner főmunkatársa is kiérdemelte ugyanis a haladárok gyűlöletét, sőt a Magyar Pszichiát­riai Társaság kirúgta saját folyóirata, a Psychiatria Hungarica főszerkesztőjét, csak mert ő megengedte, hogy barna esők áztassák el a tudományos magazin lapjait. Azaz Szilvay Gergely lehetőséget kapott Tényi Tamás főszerkesztőtől, hogy megjelentesse A genderelmélet általános kritikája című dolgozatát.

Muszáj meglátni a veszélyt és a párhuzamot! Londonban már tombol a hetero- és fehérgyűlölet. Magyarországon még „csak” szakmai ellehetetlenítéssel, elhallgattatással és a vita totális elutasításával élnek. Ám ezt már egy köztestületben is meg merik tenni!

Pedig mi is a bűne Szilvay Gergelynek? Hogy tanulmányában – és a hasonló című könyvé­ben – bebizonyította, hogy az ­LMBTQ-királynő meztelen, hogy semmi koherencia és értelem nincs a genderelméletben, a woke ideológia egyik alapvetésében? Ezeknek a szemében a tudományos alaposság és az akadémiai véleményszabadság már smafu?

Miközben a háborús felfordulás és a békétlenséggel együtt járó recesszió leköti erőinket, nem hagyhatjuk, hogy a minden értelmet és normalitást elpusztító eszmék megvessék a lábukat a magyar állam szatelitszervezetei­ben! Nem fogadhatjuk el, hogy a normalitás képviselőit hátrányok érjék Magyarországon, hogy a cancel culture itthon is eluralkodjon!

A veszély valós, ezért véssük kőbe az Orbán Viktor CPAC-es beszédében formába öntött jelszavakat: No migration, no gender, no war! Csak így marad esélyünk a túlélésre, önrendelkezésünk megőrzésére.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Biztató összefogás Erdélyben

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Embert ügyvédjéről, Magyar Pétert Bárándy Péterről...

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Szoboszlai Dominik: újra itt a farsang!

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Negyven évünk Soros Györggyel

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.