Csak munkavégzés és vásárlás, más semmi

Nálunk is otthonról végzi a munkáját az, aki megteheti.

2020. 03. 20. 12:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szlovéniában megtiltották az 5 főnél nagyobb csoportok gyülekezését. Az emberek kizárólag munkába járás, illetve vásárlás céljából hagyhatják el otthonaikat. Csak az élelmiszerüzletek és a patikák tarthatnak nyitva. Ahogy számos más országban, úgy nálunk is otthonról végzi a munkáját az, aki megteheti. Iskolaszünetet rendeltek el, az idősek viszont nem vigyázhatnak a gyerekekre, mert őket veszélyezteti a leginkább a járvány. Újságom főszerkesztő-helyetteseként jómagam a délutáni órákban járok be a szerkesztőségbe, és lapzártáig maradok, de a legtöbb kollégám otthon dolgozik. A kormány nagyon szigorú intézkedéseket hozott, és a szabályok betartására figyelmezteti a lakosságot. Igyekeznek minél több orvosi eszközzel feltölteni a kórházakat. Javában készülnek a következő néhány hétre, amikor a fertőzöttek száma várhatóan növekedni fog.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.