A villányi borvidék Budapestre jön

Villány borainak legjavát kóstolhatják azok, akik május 11-én részt vesznek a rendezvényen a Budapest Kongresszusi Központban.

Forrás: Baranya Vármegyei Hírportál.2024. 05. 03. 16:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hagyományteremtő szándékkal szervezi meg első térségi bemutatkozását a fővárosban a villányi borvidék – adta hírül a Bama.

Azt írták, a rendezvény nem csupán egyszerű borkóstoló program, ugyanis

a villányi borvidék borkínálata egy helyen mutatkozik be rekordszámú, harminchat kiállítóval, több mint száz kóstolható borral, helyi termékekkel, helyi gasztronómiával, a térség kiemelt vonzerőivel és településeivel.

Az esemény 2024. május 11-én lesz a Budapest Kongresszusi Központban (1123 Budapest, Jagelló út 1–3.), a program 16 és 20 óra között megnyílik a nagyközönség előtt is, akik előtt számos villányi borász mutatkozik majd be.

 Borítókép: Villányi szőlősorok (Forrás: Borpincészet.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.