Besurrant a mozgássérült férfi lakására, több mint félmilliót tett el, most elkapták

A csaló elfogásáról videó is készült.

Forrás: Haon, Police.hu2024. 05. 17. 16:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök elfogták azt a hajdúhadházi lakost, aki fedősztorival jutott be egy debreceni lakásba, és több százezer forintot vitt el – írta a rendőrség közleménye nyomán a Hajdú-Bihar vármegyei hírportál.

A 35 éves férfi az utcán szólított le egy mozgássérült férfit, és megegyezett vele, hogy segít kitakarítani a lakását. A csaló meggyőzte az mozgássérült férfit, és egészen a társasház kapujáig értek, míg jóhiszemű áldozatával megbeszélték a részleteket – írták.

A 64 éves férfi ekkor elköszönt, beírta a kapukódot, majd bement az épületbe. A hajdúhadházi férfi azonban megjegyezte a számsort, várt egy kicsit, majd utánament. 

A csaló besurrant a lakásba, és kihasználva a sértett állapotát, az egyik szobából hatszázezer forintot lopott el

– írta a rendőrség, hozzátéve: a nyomozók pár napon belül azonosították az elkövetőt, akit május 15-én fogtak el. Kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett, így kifosztás miatt kell majd felelnie.

A csaló őrizetbevételéről felvételt is közölt a rendőrség, amely a cikk végén, illetve ide kattintva megtekinthető.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.