Következő mérkőzések
Ausztria
21:002024. június 17.
Franciaország
Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia

Megöltek egy 17 éves fiút

Elfogták a feltételezett elkövetőt.

2024. 05. 16. 10:50
rétközberencsi emberölés gyanúsított rabosítás
Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés miatt vettek őrizetbe egy dombrádi férfit, aki bántalmazott, majd eszméletlen állapotban magára hagyott Rétközberencs külterületén egy tizenhét éves fiút. Az áldozat a helyszínen belehalt sérüléseibe – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rétközberencsi fiú eltűnését kedden az egyik családtagja jelentette be, és a szabolcsi rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

rétközberencsi emberölés gyanúsított rabosítás
Fotó: Police.hu

A bejelentéskor a rokon elmondta, hogy az áldozat előző nap délután fodrászhoz ment, ahonnan nem tért haza, és azóta nem tudnak hollétéről.

A dombrádi körzeti megbízott rendőrök megállapították, hogy a fiú nem ment iskolába, és hogy utoljára a huszonegy éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták. A férfi azt mondta, hogy hétfőn este

Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a fiút, és eszméletlen állapotban a sorsára hagyta,

miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét. A rendőrök a férfi által megadott helyen holtan találták az áldozatot.

A férfit emberölés megalapozott gyanújával állították elő, kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását.

Borítókép: Az elfogott gyanúsított (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.