idezojelek

Hamis részvét

Ember legyen a talpán, aki eligazodik a baloldalon lévő szélkakasok és notórius hazudozók megnyilvánulásai között, akik táborában Gyöngyösi Márton az egyik leg­elvetemültebb.

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó
Cikk kép: undefined

Mint számtalanszor leantiszemitázott, lefasisztázott, lenácizott gondolkodó ember, elképedve nézem, ami a világban, annak is a politikai baloldalán történik. Nem volt az olyan régen, amikor könnyedén ráaggatták a felsorolt dehonesztáló jelzőket arra is, aki a legvisszafogottabb módon, de bírálni merte Izrael Állam valamely intézkedését. Ma pedig erősen kételkednünk kell, amikor ugyanezek a baloldaliak krokodilkönnyeket hullatnak az Izraelt ért terrortámadás áldozatai fölött.

Az antiszemitizmus mára baloldali viselkedésmóddá vált Európában a nem kevésbé undorító anticionizmus formájában. Azoktól remélnek ugyanis politikai támogatást és szavazatokat, akik most örömünnepet tartanak a nyugati nagyvárosok utcáin zsidó gyermekek, nők és öregek felkoncolásán ujjongva.

Még érdekesebb a kép, ha mindennek a magyar változatát nézzük, ahol egy radikális szélsőjobboldali párt sorakozott fel a globalista szélsőbaloldal mellé, és a jelenlegi elnöknek most el kell játszania a rendkívül humánus, együttérzéssel teli gyűlölködő szerepét, aki azt sem tudja hirtelenjében, kit gyűlöljön.

Igen, Gyöngyösi Mártonról, a Jobbik jelenlegi vezetőjéről beszélek, aki kitántorogva az amerikai nagykövet széderestjéről rendkívüli megvilágosodáson mehetett keresztül, és új meggyőződése azt mondatja vele, nincs olyan politikai helyzet, nincs olyan évszázados sérelem, amely igazolná a hétvégén elkövetett palesztin tömegmészárlásokat. Részvétének értékét viszont erősen megkérdőjelezi, hogy nemrégiben még listázni akarta az izraeli–magyar kettős állampolgárokat, 2011-ben azt is állította, hogy Izrael a palesztin népet terrorban tartja a világ legnagyobb szabadtéri gettójában.

Gyöngyösi akkor attól tartott, hogy Magyarország teljes mértékben elszigetelődik a világban az Egyesült Államok és Izrael oldalán, lecionistázta ­Németh Zsoltot, mert az a szerinte becsődölt béketárgyalások folytatásának fontosságát emlegette. Utóbbi vád azért különösen izgalmas, mert ebből úgy tűnik, Gyöngyösi szerint akkor még volt olyan politikai helyzet és évszázados sérelem, ami miatt sutba lehetett volna vágni a tárgyalásokat, és fegyverekkel kellett volna eldönteni, ki az úr Szentföldön. Mindez kísértetiesen egybevág az elmúlt időszak baloldali háborúpárti propagandájával, amelyik esélytelennek lát minden megegyezést az ukránok és az oroszok között, amíg utóbbiak el nem takarodnak az ellenőrzésük alá vont területekről.

Gyöngyösi ma már vígan szigetelődne el az Egyesült Államok oldalán, miközben álszent módon elhatárolódik az erőszaktól. Csakhogy azt sem felejtettük még el, hogy pártja szövetségre lépett Gyurcsány DK-jával, hogy közösen buktassák meg a nemzeti kormányt, és eltakarítsanak minden akadályt a brüsszeli elit által erőltetett kevert népességű, multikulturális Európai Egyesült Államok létrehozatala elől.

Most pedig, hogy nem jött össze a nagy terv, azzal vádolja az illegális migráció ellen foggal-körömmel küzdő kormányt, hogy az a vendégmunkások beengedésével elveszi a lehetőségeket a magyar munkavállalók elől, de azért Brüsszelben megszavaz minden migránspárti intézkedést, és nem veszi észre, hogy ugyanolyan terroristák fenyegetik ugyanolyan fegyverekkel a magyar rendőröket a déli határon, mint akik Izraelben elkövették a kegyetlen mészárlást.

Ember legyen tehát a talpán, aki eligazodik a baloldalon összesereglett politikai kalandorok, szélkakasok és notórius hazudozók megnyilvánulásai között, akik táborában Gyöngyösi Márton az egyik leg­elvetemültebb. Sikerült mára lesüllyednie példaképe böszmeségének szintjére. Ha a magyar embereknek eszük van, soha többé nem hiszik el egyetlen szavukat sem.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Borítókép: Gyöngyösi Márton, a Jobbik elnöke, európai parlamenti képviselője (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Az ABBA-tól a nem bináris senkiig

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Menetelünk az atomháborúba

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

„Mit röhögtök, magatokon röhögtök!”

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Pillanatképek a tébolyult Európából

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.