idezojelek

Dollárpapák gyermekei

Márki-Zay Péter is úgy nyilatkozott, hogy a választási kampány során több millió amerikai dollár érkezett hozzájuk.

Baranyai Gábor avatarja
Baranyai Gábor
Cikk kép: undefined
Fotó: Bodnár Boglárka

A baloldal önmagára vallott azzal, hogy minden fórumon, kül- és belföldön, a médiában és az Országgyűlésben is támadja a szuverenitásvédelmi törvényt, amely alapján bűncselekmény lehet a választói akarat tiltott befolyásolása tiltott külföldi támogatás felhasználásával.
A beismeréssel felérő ellenzéki politizálás egyértelműen rímel a Nemzeti Információs Központnak a 2022. évi magyar országgyűlési választások külföldi befolyásolásával összefüggő jelentéseiben leírtakkal. 

Az elérhető dokumentumok egyértelműen rögzítik, hogy mely országokból, milyen külföldi szervezetektől érkeztek 2021–2022 támogatások Magyarországra.

Több más eset mellett maga az egységes ellenzék miniszterelnök-jelöltje, jelenleg az ügy „koronatanúja”, Márki-Zay Péter is úgy nyilatkozott, hogy a választási kampány során több millió amerikai dollár érkezett hozzájuk az Amerikai Egyesült Államokból. A balliberális hálózat stratégiáját jól szemlélteti, hogy biztos, ami biztos, a miniszterelnök-jelöltséggel folyamatosan próbálkozó Karácsony Gergely jelenlegi főpolgármester körét is bevonták a kormánybuktatást célzó internacionalista akcióba.
Az adományoknak hazudott pénzeket a külföldi megbízók egyértelműen arra használták, hogy általuk politikai befolyást szerezhessenek és a magyar választói akaratot befolyásolják, ami nemcsak a politikai korrupció fogalmát meríti ki, hanem egyúttal Magyarország szuverenitását is sérti, veszélyezteti.
A baloldal azért is rúgkapál, mivel a dollár-, euró- és fontmilliókért meg kell dolgozniuk, még ellenzékben is. 

A külföldi pénzek beépültek a baloldali pártok politikájába, a Gyurcsány-koalíció pártjainak minden megszólalása, tette az elmúlt tizenhárom évben másról sem szólt, mint hogy megágyazzanak Brüsszel migrációs politikájának, amely 2030-ig hétmillió embert hozna be az EU-ba, sőt az említett milliók jelentős részét hazánk egy részének gettósításával itt táboroztatnák, míg külföldről eldöntenék, hogy kit, hova osztanának el.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.


A magyarok hiába mondtak határozott nemet 2010 óta országgyűlési választásokon és nemzeti konzultációkon a migrációra, a hazai baloldal a brüsszeli uniós fórumokon teljes erőbedobással támogatja a kvótákat, az elosztást, nem támogatja a határvédelmet, olyannyira nem, hogy átvágták a határzárat egy sajtótájékoztatón. A baloldal Brüsszellel karöltve támadja a rezsicsökkentést, a kamatstopot, a családtámogatásokat, mert csak egy céljuk van, a brüsszeli balliberális európai birodalomba betagozni a kuruckodó magyarságot, és uralkodni felettük gyarmati helytartóként, amiben már komoly tapasztalatot szereztek.

Az européer urakká vált baloldali politikusok szellemi, sok esetben biológiai elődei pontosan tudták, mit jelent kívülről befolyásolni valutamilliókkal egy-egy vonakodó afrikai, dél-amerikai vagy ázsiai országot, feltőkésíteni az ottani elvtársakat egy kis forradalomra, puccsra, kékcédulás választásra.

A kommunista évtizedek alatt dollárszázmilliók áramlottak ki hazánkból. Magyarországon 1992-ben tört ki az a botrány, amely a most is ismerős és egyben beszédes „guruló dollárok” nevet kapta, és amelyben a baloldal két vezető politikusa, Horn Gyula és Szűrös Mátyás élesen szembekerült egymással, és az MSZP nemzeti szárnyának felszámolásával végződött. A magyar ügyészség is vizsgálatot kezdeményezett a „guruló dollárokkal” kapcsolatosan, de nem jutott el a vádemelésig. Harminc évvel később, a nemzeti kormány tizenharmadik évében nem szabad ezt a hibát elkövetni: a jelenkor guruló dollárjainak kedvezményezettjeit, az egykori „dollárpapák gyermekeit” el kell számoltatni és meg kell alkotni azt a törvénycsomagot és hivatalt, amely képes jogilag megvédeni a külső beavatkozástól a demokratikus pártversenyt, magyar politikai függetlenséget.

Borítókép: Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A valódi szélsőségesek baloldaliak

Huth Gergely avatarja
Huth Gergely

Ügynökök, spiclik, egyéb hazaárulók

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Hogyan tovább, Ferencváros?

Szőcs László avatarja
Szőcs László

Nem akarunk woke-keltetőt Józsefvárosban

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.