Nagyon megvertek egy kilencéves kislányt Esztergomban

Nem ez volt az első alkalom, és a szomszédok is tudtak róla.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 07. 03. 12:08
Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sokkolt a látvány” – fogalmazott a Metropolnak egy szemtanú, Noémi, aki éppen a húgával tartott hazafelé a Bánomi lakótelepen, amikor észrevette, hogy öt, kilenc és tíz év közötti gyermek bántalmaz egy korukbeli lányt. Noémi gyorsan közbelépett. 

„Tulajdonképpen egy kislánnyal foglalkozott mindegyik, ezért lett furcsa a viselkedésük. Figyeltem őket, nagyon hamar kiderült, hogy mit csinálnak. Az egyik kilenc év körüli kislány a másikat elkezdte terrorizálni, majd nagyon durván megtépte a haját” – fogalmazott a szemtanú, aki beszámolt arról is, hogy bár a lány megpróbálta otthagyni a többieket, folyamatosan követték, majd leült egy padra, amelyen szívszaggató sírásba kezdett.

Amikor Noémi számon kérte a többieket, a fiatalok megijedtek, aki pedig bántalmazta a kislányt, el is szaladt. Akik a helyszínen maradtak, elmondták, hogy az áldozatot örökbe fogadták, és kiderült az is, hogy nemcsak ezt a lányt, hanem a testvéreit is sűrűn megverik a kinézetük miatt.

„Vigasztaltam szegény kislányt, aki borzasztóan sírt. Ekkor vettem észre, hogy a keze tele van sérüléssel. Azt mondta, hogy ezek korábbi verésből származnak…” – részletezte a szemtanú, aki beszélt a szomszédokkal is, akik azt mondták, hogy tudnak a bántalmazásról. „Számomra ez felháborító, hogy senki nem tesz semmit, és hagyják, hogy ez történjen!” – fakadt ki Noémi. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.