Három férfit vert meg a vasútállomáson, vádat emeltek ellene + videó

Csak az egyik áldozat próbált meg védekezni.

Magyar Nemzet
Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség2023. 09. 05. 13:23
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megvert három embert az esztergomi vasútállomáson egy férfi idén januárban, vádat emeltek ellene – közölte az ügyészség.

Az első áldozat azért kapta a verést, 

mert az agresszív férfinak nem volt hajlandó sem pénzt, sem cigarettát adni.

 Bár a várakozó utast a férfi vállon lökte és arcon ütötte, de nem sérült meg. 

A második sértett mobiltelefonja és bankkártyája ismeretlen körülmények között eltűnt, amelyet nem sokkal később egy nő találta meg az épület mellett. A talált tárgyakat a jegypénztárban akarta leadni, azonban azokat az agresszív férfi elkérte tőle. A sértett ezt szóvá tette az elkövetőnek, aki

miután később odasétált a peronon álló sértetthez és könyökkel arcon vágta,

amely a videón is látszódik. Az áldozat nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az elkövető a vasútállomás parkolójában egy harmadik férfit is megvert. Az elkövető ezt a férfit arra kérte, vigye őt el valahová a gépkocsival, aki ezt ezt megtagadta, ezért a férfi a gépkocsira ráütött. 

A sértett ekkor a gépjárműből kiszállt, mire az elkövető őt többször ököllel arcon ütötte. A sértett próbált védekezni, a támadót a földre vitte, azonban az elkövető többször térddel megrúgta, majd felállva ismét többször arcon és felsőtesten ütötte.

A bántalmazás következtében sértettnek nyolc napon túl gyógyuló, töréses sérülései keletkeztek. 

Súlyos testi sértés bűntette és garázdaság vétsége miatt  az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be, amelyen arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a letartóztatott férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Borítókép: A második bántalmazás egy jelenete (Forrás: Ügyészség.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.