Deutsch Tamás Gyurcsány beszédéről: egy szemkilövető, a népére fegyvert fogó politikus szónokolt

A DK születésnapi rendezvényén Gyurcsány Ferenc pártelnök mondott beszédet, Deutsch Tamás nem maradt adós a válasszal.

2023. 10. 22. 19:01
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás Forrás: Facebook/ Deutsch Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogyan a Magyar Nemzet nemrég megírta, Gyurcsány Ferenc vasárnap hosszas beszédben, tíz pontban vázolta fel a jövőről szóló elképzeléseit a DK születésnapi rendezvényén. Deutsch Tamás a közösségi oldalán reagált a bukott miniszterelnök gondolataira. A bejegyzését úgy kezdte:

Posztkommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.

Az európai parlamenti képviselő szerint „Gyurcsány Ferenc október 23-hoz közeli megszólalásainak már önmagában a ténye is merénylet a jóakaratú magyar emberek millióinak szívében élő nemzeti szabadságküzdelmeink élő emléke ellen. 

Egy szemkilövető beszélt ugyanis ma. Egy, a saját népére fegyvert fogó politikus. 

Egy, a tőle eltérő véleményen lévőkre karhatalmi sortüzet vezénylő szónokolt.”

A Fidesz politikusa emlékeztetett, hogy amikor Gyurcsány Ferenc hatalmon volt, megszüntette a 13. havi nyugdíjat, elvette a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók 13. havi fizetését, valamint a gáz- és villanyáram árai egyaránt brutálisan emelkedtek, miközben a munkanélküliség hatalmas mértékeket öltött, a minimálbér pedig a béka feneke alatt volt”.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Facebook/Deutsch Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.