Kövér László: A nyugati országokat minden értelemben destabilizálni akarják a globális magánhatalmak

A házelnök szerint az európai értékek minden fronton támadás alatt állnak.

2023. 11. 24. 10:50
Borítókép: Kövér László az Országgyűlés elnöke (Fotó: MTI/Lehoczky Péter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az EuCET rendezvény megnyitóján az esemény fővédnöke, Kövér László házelnök elmondta, ma Európa súlyos demográfiai problémákkal áll szemben, éppen ezért a házelnök szerint

Európának jelenleg nincs európai jövője, Európának idegen jövője van, amely semmibe veszi azokat az értékeket, amelyek a világ élvonalába helyeztek minket. Nem akarjuk, hogy az európai embert elidegenítsék az európai értékektől

– jelentette ki a házelnök, majd pedig komoly aggodalmainak adott hangot azzal kapcsolatban, hogy a migrációval Németország ismét katasztrófába ránthatja Európa keleti felét.

A nyugati világ államait, a szabadságjogokat és a békét birodalmi törekvések fenyegetik. A globális magánhatalmak ugyanis a nemzetállamokat és a szabadságjogokat is felszámolnák. Jelenleg pedig a nemzetállamok folyamatosan erőt és teret vesztenek

– tette hozzá Kövér László, majd pedig megjegyezte, hogy ezek a globális magánhatalmak megszüntetnék a demokratikus államokat, és adminisztratív entitásokat hoznának létre, amelyek kiszolgálnák a technológiai diktatúrát. 

A nyugati államokat ezért a házelnök szerint minden értelemben destabilizálni akarják. Ennek egyik leginkább beszédes jegye Kövér László szerint a nemi identiás és a család elleni támadás, amely alapjaiban pusztíthatja el a nyugati társadalmakat.

A másik ilyen destabilizációs törekvés a házelnök szerint a tömeges illegális migráció, amelyet az Európai Unió öregedő népessége miatt kialakuló munkaerőhiányra hivatkozva erőltetik a baloldali politikusok. 

Azonban a társadalmi destabilizáció mellett a házelnök szerint az európai gazdaságot is szétvernék a globális hatalmak. 

A klímavédelemre hivatkozva destabilizálják a kontinens energetika szektorát, így tönkretéve az európai gazdaságot. 

– jelentette ki a politikus, majd pedig hozzátette, hogy a kontinens alapvető értékei is támadás alatt állnak.

Napjainkban a magánhatalmak megrendelésére a brüsszeli bürokraták a nemzetállamok felszámolásán, és az európai egyesült államok megteremtésén dolgoznak

– jegyezte meg Kövér László, aki a beszédét azzal zárta, hogy a balliberális erők az európai egyesült államok létrehozását támogatják, azonban azt nem árulják el, hogy ez a gyakorlatban egy nemzetek feletti diktatúraként valósulna meg.

Borítókép: Kövér László, az Országgyűlés elnöke (Fotó: MTI/Lehoczky Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.