Több millió forint értékű drogot találtak egy fiatal nőnél Budapesten

A XV. kerületben fogták el a járőrök.

Forrás: MTI2023. 11. 30. 9:42
null
Budapest, 2020. január 15. A Budapesti Rendõr-fõkapitányság (BRFK) által közreadott kép a Sziget fesztiválon drogot áruló hollandok ügyében lefoglalt kábítószerrõl. A rendõrség lezárta a nyomozást a két holland fiatal ügyében és jelentõs mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt javasol ellenük vádemelést az ügyészségnek. MTI/BRFK Fotó: BRFK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint nagy mennyiségű kábítószert találtak a járőrök egy nő autójában a XV. kerületi Neptun utcában.

A rendőrség által megosztott információk szerint november 22-én éjjel egy autó az út közepén állt, felkapcsolt világítással, ezért a rendőrök igazoltatták annak sofőrjét. A nő láthatóan bódult volt, ezért a rendőrök átkutatták a gépkocsiját, amelyből alufóliába csomagolt kábítószer került elő.

A tájékoztatás szerint a járőrök két crackpipát, egy kábítószer mérésére alkalmas digitális mérleget és öt fecskendőt találtak. Az autó egyik tárolójában egy kis tégely volt, ami fehér port rejtett. A csomagtartóban lévő női táskában színtelen, szagtalan folyadékkal megtöltött fél-, egy- és kétdecis üvegek voltak, amelyek a nő állítása szerint Gina fantázianéven ismert szintetikus kábítószert, partidrogot tartalmaztak.

A nő azt is elmondta, hogy vevőivel a pálinka és a cukor nevet használták az általa árult anyagokra.

A nőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, és a nála talált anyagokat lefoglalták. A mintegy két liter Gina feketepiaci értéke négymillió forint, a 43 gramm fehér por feketepiaci értéke pedig 65 ezer forint.

A 26 éves nőt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A bíróság által elrendelt bűnügyi felügyeletben lévő nővel szemben kábítószer birtoklása miatt folytatják le az eljárást.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/BRFK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.