Olyan helyre látogatott Szentkirályi Alexandra, amiből csak kettő van Magyarországon

A helyi magyar vállalkozások megsegítését hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala2023. 12. 15. 16:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyben működő magyar kisvállalkozók támogatásának a fontosságára hívta fel a figyelmet Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Mint az a Facebook-oldalán olvasható, a 91 éves Szabó Lajos mindennap bejár a tárnoki műhelybe, ahol családjával együtt több, mint ötven éve készítik a karácsonyfadíszeket. Hozzátette, Magyarországon csak két olyan vállalkozás működik, amelyek kizárólag karácsonyfadíszek kézi gyártásával foglalkoznak. – Nagyon jó volt találkozni Lajos bácsival, meghallgatni sok évtized történeteit és kicsit belesni a kulisszák mögé is. Itt valóban minden dísznek külön története van. 

Az ünnepi időszakban is fontos, hogy támogassuk a helyi vállalkozásokat 

– hangsúlyozta a kormányszóvivő.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Szabó Lajos karácsonyfadísz-készítő (Forrás: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.