Fidesz: A magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett

Mi továbbra is azért fogunk dolgozni, hogy a magyar emberek döntéseinek megfelelően továbbra is fellépjünk a külföldi befolyásszerzés ellen – közölte a kormánypárt.

2024. 02. 05. 19:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A nemzeti konzultáció eredményeinek összesítése alapján világosan látszik, hogy a magyar emberek kiálltak hazánk szuverenitása mellett, és elsöprő többségük mondott nemet arra, hogy az életünket alapvetően befolyásoló kérdésekben mások döntsenek helyettünk.

Mi továbbra is azért fogunk dolgozni, hogy a magyar emberek döntéseinek megfelelően továbbra is a béke pártján álljunk, megakadályozzuk a migránsgettók létrehozását, támogassuk a gyermekvédelmet és fellépjünk a külföldi befolyásszerzés ellen.

Kiállunk a magyar érdekekért!” – hangsúlyozta a Fidesz a Facebook-bejegyzésében.

Borítókép forrása: Fidesz Facebook-bejegyzése

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.