Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Cseh Köztársaság

Életveszélyesek a budapesti utcák

Több kerületben is veszélyes elsétálni a leromlott állapotú bérházak előtt.

2024. 03. 08. 11:04
Borítókép: Az épület ajtaja (Fotó: Metropol)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha nem akarod elveszíteni a fejed, felfelé is nézzél! – hatalmas vakolatdarab esett majdnem egy nő fejére Erzsébetvárosban a Székely Bertalan utcában – írja a Metropol. A fiatal nő az eset után ijedségében azonnal le is fotózta a földön széttört darabot, amihez azt írta: „majdnem a fejemre esett…”

Majdnem egy nő fejére esett a vakolat (Forrás: Facebook)

Leszakadt a plafon 

Korábban az életveszélyes állapotokra panaszkodtak Józsefvárosban az Illés utca 20. szám alatti önkormányzati lakások bérlői. Egy lebontott épület miatt vizesedett az egész ház fala, mindenkinél megjelent a penész, a leomló vakolat pedig egy kiskutya halálát okozta. 

Félünk a saját lakásunkban, nem merünk aludni. Május hetedikén hajnalban leszakadt a plafon, és a kiskutyát agyonütötte. Süti kutya értelmetlen halála nagyon megviselt minket. Szerencsére akkor nem voltunk a lakásban, mert mi is megsérülhettünk volna. Hatalmas darabok estek le a falról, még az asztal is kettétört, amire ráesett

– mondta korábban Borbála a Ripost lapnak.

Borítókép: Az épület ajtaja (Fotó: Metropol)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.