Magyar Péter nekiment Schiffer Andrásnak is

Ha valaki a házastársához sem lojális, hogy várhatjuk el, hogy a választókhoz az legyen? – tette fel a kérdést az LMP volt vezetője Varga Judit exférjével kapcsolatban.

Forrás: MANDINER2024. 03. 21. 15:54
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter nekiment Schiffer Andrásnak is. „Te ennél sokkal intelligensebb vagy” – írta Varga Judit exférje az ügyvédnek az ATV Öt című műsora után. Schiffer csütörtök reggel szintén az ATV-ben reagált Magyar Péter szavaira. Mindenekelőtt leszögezte, hogy nem foglalkozik a személyeskedéssel. Az ügyvéd szerint az a „hájp”, ami Magyar Péter körül van, nyilvánvalóan annak szól, hogy a közvélemény egy jelentékeny része kiábrándult a kormányból és a jelenlegi ellenzékből – szemlézte a Mandiner az ATV interjúját.

Lassan már úgy érzem magam, mintha egy Való világ kiadást látnánk minden csatornán

– mondta az LMP korábbi vezetője az elmúlt napok történéseiről, majd hozzátette:

„Amit én összeraktam Magyar Péter publikus nyilatkozataiból, hogy az egyik családi balhé úgy kezdődik, hogy Gulyás Gergelynél vannak egy családi vacsorán. Tehát, ha valaki a saját legjobb barátját és feleségét lehallgatja, vagy róluk az engedélyük nélkül hangfelvételt készít bármilyen okból, az azt jelenti, hogy ez az ember a saját barátaihoz, a saját feleségéhez nem lojális. Akkor

miért feltételeznénk róla, hogy a választópolgárokhoz lojális lesz?

 – teszi fel a kérdést Schiffer.

Hangsúlyozta: ez vörös vonal!

„Sok mindent meg lehet tenni a politikában, de az, hogy valaki a hozzá legközelebb álló emberekről hangfelvételt készít, az olyan lojalitásproblémát vet fel, amelynek ki kéne hogy nyissa az emberek szemét” – tette hozzá.

A teljes beszélgetés alább tekinthető meg:

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.