Magyar Péter a háborúpárti néppárthoz csatlakozna

A Fidesz a békepárti álláspontot képviseli.

2024. 04. 26. 14:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Magyar Péter háborúpárti – fogalmazott Deutsch Tamás a legfrissebb videójában. A Fidesz EP-képviselője hangsúlyozta, Magyarnak külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. 

– Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni. A néppárt vezetője, Manfred Weber pedig világosan elmondta, hogy hozzájuk csak háborúpártiak csatlakozhatnak. Csak olyanok jöhetnek, akik a háború folytatását akarják 

– mondta a politikus, hozzátéve, a néppárt szerint a háborúnak folytatódnia kell tovább és tovább, egészen addig, amíg Oroszország teljes katonai vereséget nem szenved. – Ez a néppárt ellentmondást nem tűrő háborúpárti álláspontja, és hozzájuk akar tartozni Magyar Péter – szögezte le.

– Azonban tudjuk jól, hogy

 ebben a háborúban katonailag senki nem győzhet. Itt mindenki csak veszít. A csatatereken nincs megoldás, ott csak halottak vannak. Ezért képviseljük mi a magyar emberek békepárti álláspontját.

 Azonnal tűzszünetre van szükség és béketárgyalásokra.

 

Borítókép: Deutsch Tamás (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.